• Gebelik
  • 7 haftalık gebeler tanışalım 👥

Karahaninannesi amin inşallah hayırlısı ile vaktinde sağlıcakla gelsinler inşallah bi sonraki randevunuz ne zaman 🥰 bebişlerin arasında ne kadar yaş farkı var

7+2 🥰 ilk gebelik bakalım bizi neler bekliyor siz deneyimlisinizz ne güzel🫶🏻 Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Sudeakay sabahları mı oluyor eğer sabah oluyorsa yanında çubuk kraker bulundur yataktan yavaşça kalk at ağzına bitane çubuk kraker kaynama yanma oluyorsa mide şurubu var rennie alırdım önceki gebeliklerimde su niyetine içerdim benim bi önceki gebeliğimde kusma bulantı 4+5 te başladı bu gebelikte 6 haftamda sadece sabah bulantı oluyor hemen bişeyler atıyorum ağzıma geçiyor 🙏🏻 Umurum kısa sürede geçer🙏🏻

efef hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza burada pozitif doğum hikayelerimizi paylaşalım inşallah 🙏🏻 🥰

• efef bunu yanıtladı.
        • efef bunu beğendi.

2prensesannesiiii çok yoğun olmuyor ama kusturmayan cinsten bi bulantı aşırı rahatsız hissediyorum bu sabah pek bir şey yoktu dünde ben açlıktan bulanıyordur diye düşünüyordum şimdi yemek yaptım o koku tetikledi beni herhalde inanılmaz midem bulanıyor birde genelde midem çok dolu hissediyorum ama açım yani bir şeyde yemedim ama midem ağzımda gibi bir şey alsam kusucak gibiyim

Hafiz34 benim böyle bi sıkıntım yok şuan önceki gebelikte olmuştu ama 🥺geçmiş olsun🙏🏻

Sudeakay ya eveeet bence açım ama doluluk hissi var yemek yemek istiyorum yiyemiyorum ama yemem lazım hem emziriyorum hem karnımda bebe var valla düşüp kalırım bi yerde allah korusun🥺 multivitamin folik asit hiç ihmal etmiyorum bu yüzden

Merhaba 7+6 uygulamaya göre geçen cumada doktor 6 haftalık dedi bebekleri kalp atışını gördük