Kızlar slm bebeğime kıyafet almaya başlıcam kaçar adet almam gerektiğini bilmiyorum 0 3 aylık kaç tane 3 6 aylık kaç tane gerekenler listesi kaçar adet liste elinizde varsa paylaşabilir misiniz lütfen 🙏
Bebek kıyafetleri
Anneler nerdesiniz
Efnan3443 zıbın genelde cok lazım oluyor bn kızımda 6 tane zıbın almstm kıs bebegıydı 4 alt patıklı patıksız 10 agız mendılı müslin örtü kalın battanıye orta kalınlıkta battanıye 3 tane alt üst takım 2 tulum falan aramadan bakın vardı yıne lısteler paylasılan onceden
- Düzenlendi
Efnan3443
Yenidoğan çok alma hemen büyüyorlar 5’li hastane çıkışı 3 tane olsa yeter
0-3 aylık zıbın 5 tane , alt 5 tane
0-6 aylık zıbın 5 tane , alt 5 tane
0-3 aylık ve 0-6 aylık tulum 2-3 tane
Çorap 10 tane
Önlük 4 tane
Hırka 2 tane 0-3,0-6 aylık
Yelek 2 tane 0,3 - 0,6 aylık
Battaniye 3 tane
Yorgan yastık 1 tane
NewMomm1 5’li hastane çıkışından 3 tane alsa bir kaç tane de zıbın alsa yeter
Bebekannesiii_
Bunlar yeterli olurmu
Bebekannesiii_ doğum yaptınız mı😂 yaptıysanız helal olsun 3 tane kıyafeti yetirebiliyorsanız😂 2 gün anneme geldim 5 tane yedek kıyafet aldım yanıma sadece😂 yenidoğana çok gidiyor zıbında kıyafet de. Asla çok alma taraftarı değilim kendim 9-10 parça bir şey zor almıştım ama yetmiyor hastane çıkışı almasa bile 0-3 aylık muhakkak fazla bulundurması lazım bebeğe göre değişiyor ama ilk zamanlar çok tuvalet yapıldığı unutulmamalı bazen arka arkaya 3 bez değiştiriyorum 😂
NewMomm1 henüz doğum yapmadım ama çevremdeki herkes yenidoğan çok alma diyor 5’li hastane çıkışı 11’li hastane çıkışı alsa bir kaç tane zıbın alsa yeter zaten 0-3 aylık da 5 alt 5 üst 5 zıbın alsa yeter
Efnan3443 evet olur zaten stok yaparsan 3-6 aylık çok al diğerleri hemen küçülecek o yenidoğan aldıklarınızı en fazla bir kaç hafta giydireceksiniz bebekler hızlı büyüyor
Bebekannesiii_
3 tane hastane çıkışı yeterli olurmu peki
prensesannesi_2227
Bulamadım eski paylaşılanları
Efnan3443 11’li al bir tanesini zaten onda battaniyesine kadar oluyor 2 tane de 5’li hastane çıkışı al ekstra zıbın da al yenidoğan
Bebekannesiii_
Bataniye müslim kaç tane
Efnan3443 4-5 tane alın
Efnan3443 aramaya bebek kıyafetleri dıye yqzın cıkıyor