Memeyi ellemeyin dogumu tetikler
Memeden süt gelmesi
Esenha evet doktorumda öyle dedi süt gelirse sıkmayın uyarıcı hareketler yapmayın diye
Yaprakdokumuseverr aaa iyi o zamannn 😅
gencbiranne1 aynen bende daha yapmiyom akmasın diye bişey olur sonra Allh korusun o ilk gelen süt gibi bişey bebek için çok faydaliymis o yüzden boşa gitmesin bari😀
Yaprakdokumuseverr evet bazısında hemen gelmiyo benimde ilk dogumumda gelmişti inaallh yine öyle olur
Alan_Yeliz hahahah demi boşa harcamayalım dursun o 😅
gencbiranne1 benimde 17nci hafatdan beri gelior 34haftdayiz gogusunuzle ugrasmayin erken doğuma sebeb olursunuz göğüs ucunuzu sıkmayın
gencbiranne1 benimde 25. Haftadan beri sanırım geliyor ama öyle akma şeklinde değil sütyenime değen yerlerde kuruyor tırtık tırtık oluyor kuruduğu için bende öyle anladım geldiğini şu an 37+4 hala aynı şekilde inşallah doğumdan sonrada düzenli bir şekilde gelir.
gencbiranne1 evet ben ilk hamileliğimde ve ikincide yaşadım
gencbiranne1 😀😀aynen bebek için gerekli bişey😀😀
gencbiranne1 nırmal cnm hatta cok akıyorsa kendı doktoruna soyle ılk süt bebek ıcın cok onemlı cunku gerekırse sağıp dolaba atablrsn doğumda vereblrsn bebege ama doktora danıs once
prensesannesi_2227 doktorum şimdilik dokunmamı söyledi sıkmamam gerekiyormuş ama çok gelirse belki ilerleyen haftalarda dediğiniz olabilir