• Gebelik
  • Göbeğiniz kaç haftalıkken belli oldu

Göbeğiniz kaçıncı haftadan sonra büyümeye başladı ben 17. Haftadayım bu haftada daha da kendini göstermeye başladı 🥰

brc13 gazdan dolayı mı nedendir bilmyrm ama göbek bir gidiyor bir geliyor😂 görüntüm bozldu ya daha 5+4 dümdüz karnım bir göbekli oluyor 6 aylk hamile gibi duruyor bazen normale düşüyor ama hiç dümdüz durmuyor artk 🤦🏻‍♀️

brc13 benim 8-9.haftadan sonra pantolonlarım sıkmaya başladı ama göbeğim çıktığından değil, belim kalınlaştı kilo almıştım. 13-14ten sonra da ufak ufak karnım çıkmaya başladı ama dışardan belli olmuyodu tabi. Şuan 16yız dar giydiğim zaman dışardan da belli oluyo artık

br2023 yaa bende aynı durumdayım bugün tam 5 haftalık oldu karnım bazen aşırı şişiyor bazende dümdüz oluyor yalnız değilmişim 🥹😂

br2023 yaaa 49 kilo ne kiiiii ben 63 kiloyum ben nideeemm sen korse kullanacaksan benim üstümden dozer geçmesi lazım 🥹🥹😂😂😂

deniizz_ boyum azıcık kısa ama o yüzden kilom fazla gösteriyor 1.50 bu arada 🤦🏻‍♀️

br2023 ahahah kahkaha attim aynı cümleyi kurmuşuz. Herkese göbegim bazen feci cıkıyo bazen iniyo bi geliyo bi gidiyo diyorum ben şuan 12+6 haftaligim ama kesinlikle gazin etkisi var 😂😍

br2023 benim boyum 1.64🥹 senin son adet tarihin ne zaman çiçeğiiimmm

brc13 20. haftaya giriş yaptım ancak kendini gösterdi canım 🙂

Pinaargunes Ayn ya normalde hiç öyle olmazdı ne güzel boy uzun olmasa bile manken gbi duruyodm ama göbek bı geliyor bı gidiyor bende şaşırdım daha yeni bide saklıyorum direk herkes en az 5 aylık sanar ya😂

deniizz_ 1 Aralık 28 Aralık’ta olmam gerekirdi normalde bazen 25 günde bir 26 günde bir fln oluyor bir ara 33 günde bir olmaya başladı baya düzensiz ama hiç gecikmez hep erken olur bu sefer gecikti test yaptm pozitif ama daha Doktora fln gitmedm

brc13 2.aydan itibaren göbeğim var suan 4 ay bitti, eltimin de doğumuna 3 hafta var neredeyse göbeklerimiz aynı

br2023 bende 5 Aralık yakınız aslında sağlıcakla kucağına al inşallaaahhh 🌸 ben 3 kere kan verdim ultrasona hiç girmedim doktorum perşembe günü gel dedi Bakalm ne olacak

br2023 benim arkadaşım 4 bucuk aylık bana sen misin ben miyim belli değil diyo 😂😍

deniizz_ amin cnm sağol sende sağlıkla kucağına alrsn umarm ilk gebeligm heycanlym baya 🤗napcm ne edecem bilmiyorum kan fln vermedm ben bu arada ne bilm eşime kaç defa dedim ses fln etmedi bosverdm yalnz da gidemem 😏bu konuda kırgınım ona zaten ama neden oldgnu da demedm

brc13 Ben 36 haftalık hamileyi. Ama tam olarak 33 hafta gibi karnım belli olmaya başladı hamile olduğuma inandıramadım kimseyi 😂

Pinaargunes o değil de bu sorun nasl geçecek ya cidden bişi giydm mi göbek ben burdaym diyor içime çekiyorum bebek boğulcak Allah korusun😂😂