Göbeğiniz kaçıncı haftadan sonra büyümeye başladı ben 17. Haftadayım bu haftada daha da kendini göstermeye başladı 🥰
Göbeğiniz kaç haftalıkken belli oldu
brc13 benim 8-9.haftadan sonra pantolonlarım sıkmaya başladı ama göbeğim çıktığından değil, belim kalınlaştı kilo almıştım. 13-14ten sonra da ufak ufak karnım çıkmaya başladı ama dışardan belli olmuyodu tabi. Şuan 16yız dar giydiğim zaman dışardan da belli oluyo artık
brc13 7 aylik hamileyim daha yeni mi diye soruyorlar 😀
br2023 ahahah kahkaha attim aynı cümleyi kurmuşuz. Herkese göbegim bazen feci cıkıyo bazen iniyo bi geliyo bi gidiyo diyorum ben şuan 12+6 haftaligim ama kesinlikle gazin etkisi var 😂😍
brc13 20. haftaya giriş yaptım ancak kendini gösterdi canım 🙂
Pinaargunes Ayn ya normalde hiç öyle olmazdı ne güzel boy uzun olmasa bile manken gbi duruyodm ama göbek bı geliyor bı gidiyor bende şaşırdım daha yeni bide saklıyorum direk herkes en az 5 aylık sanar ya😂
brc13 2.aydan itibaren göbeğim var suan 4 ay bitti, eltimin de doğumuna 3 hafta var neredeyse göbeklerimiz aynı
br2023 benim arkadaşım 4 bucuk aylık bana sen misin ben miyim belli değil diyo 😂😍
Pinaargunes o değil de bu sorun nasl geçecek ya cidden bişi giydm mi göbek ben burdaym diyor içime çekiyorum bebek boğulcak Allah korusun😂😂