Hanimlarr kendi anneleriniz doguma geldimi kacinci haftada geldiler durdular yaninizdaa
Anneleriniz doguma kaçinci haftada geldi
Mira_ll13 hiç gelmedi
Mira_ll13 gelmedi kayınvalıdem geldı hastaneye yatıs yapar yapmaz 1 ay kaldılar görümcemle sağolsunlar yıne kayınvalıdem gelck yanıma
Dogum yapana kadar gelmedi doğumhanedeyken hastaneye geldi biraz durdu beni ve bebeği gördü sonra geri gitti doğumdan sonra 45 gün kayınvalidem sağolsun yanımda kaldı bana baktı yardımcı oldu annemde ara ara uğrayıp 1-2 saat oturup gitti şimdi 2. Dogumum olacak annem yine hamileliğim boyunca yanımda yoktu doğuma 15 gün var doğumdan sonra yine kayınvalidem yanımda kalacak annem hiç gelmeyecek
Ayse_Nuryusuf01 anneniz mi gelmek istemedi yoksa kayinvalideniz bakıyor diye mi gelmedi kusura bakmayın merakım dan sordum
Mira_ll13 haftaya perşembe doğumum var 3 hafta önceden kayınvalidem geldi annemde pazartesi gelecek
mervemurat16 annen neden once gelmiyor kuzum
Ayse_Nuryusuf01 neden boyle yaptiki cnm kucuk kardesin mi var
anneveikibebekli aaa neden cnm
prensesannesi_2227 annen niye gelmiyorki kuzm
Mira_ll13 doğumda eşim yanımda olacak annem bir hafta sonra gelecek eşim ilk anlaimizi birlikte yaşamak istedigini adapte olmak istediğini söyledi ikinci bebeğim zaten ilkinede kolay bakmıştım herkes anlayışla karşıladı
Mira_ll13 şuan gelsede yapacak birşey yok 3 hafta önce bendeydi zaten kardeşimin finalleri var onu bekliyor onuda alıp gelicek
Mira_ll13 gurbetteyim o yüzden
Mira_ll13 Annem o kadar uzakta ki anca 4-5 ay sonra bebeği görmeye gelir 😁
anneveikibebekli bende gurbetteyim kuzum ama 3 saat var aramizda annemlerle
LamiyaCetinkaya Allah senii nerde oturuyosunda kiz
mervemurat16 anladim kuzum saglik olsuun🌸
Gozdecaner kiz ben bunu desem böyle kimse gelmesin diye basta kendi annem olmak üzere küserler bana hhshah