Kızlar kendi kullandığm deterjanı bebek için kullansam olur mu ablam sorun olmaz diyor. Bir de vernel kullanmıyım dedm ama kıyafeti set olur yumuşatıcı mecbur kullanmak gerekir ablam bingo’nun bebekler için olanını kullan diyor onu kullanmayı düşündüm
Bebek için normal deterjan olur mu
Bence yumuşatıcı hiçbir şekilde kullanmamalısınız bebek için bile olsa sağlıklı değil, sonuçta yumuşatıcıdan sonra durulama olmuyor öylece kalıyor. Ben olsam kullanmazdım, tabi siz bilirsiniz. Ve şey normal bizim deterjanımız da olmaz bence granül sabun alabilirsiniz doğal benim ablamlar da sizin ablanız gibi düşünüyor ama ben tamamen farklı düşünüyorum onlardan 😂 olması gereken bu şekil bence
Smr28 alerjık etkı yapabılır onlarn cıldı cok hassas oyle olsa herkes normal deterjanla yıkardı dalan toz sabun var ondan alın bn ondan almstm sırke ıle yıkyodum yumusatcı kullnmdm vla
Smr28 bende bebek deterjanı aldım ama şöyle dusunuyorum önceden bebek deterjanimi varmış herşeyi çok inceleye inceleye biz çocukları bukadar hassaslastirdik belkide 3 buçuk yaşında oğluma normal deterjan kullanmaya başladım 1 buçuk yaşından sonra kizimada o yaşlarda başlarım heralde
Smr28 kullanmayın bence ben bebek yumuşatıcısı aldım onu bile kullanmadım satmayı düşünüyorum hatta
Smr28 bebek cildi çok hassas belirli bir süre onların ciltlerine göre olan deterjanlardan kullanmanız lazım ve yumuşatıcı kullanmayın hiç bir şekilde önermiyor uzmanlar
Smr28 Bence kendi kullandığın deterjan olmaz yeni doğan bebeğe, ben uni baby deterjan ve yumuşatıcısını aldım çok memnunum
Kızlar ütülendikten sonra sorun olmaz diye düşündm
Merveser41 bir yandan haklısınız bir yandan katılmıyorum önceden doğru dürüst doktora bile gitmezlermiş ters gelen bebeği ebe normal doğurtmaya çalışır şansa ölü doğum der geçerlermiş köylerde ama eskiler daha sağlam tüketilenler daha organık şimdi bir sürü hastalık vs yeni nesil sorunlar ile doğuyor hastalıklar ile daha hassaslar eskiden bir adet don parçası yıkanır yıkanır takarlarmış annelerimize bez yokmuş şimdi tonlarca bez deniyoruz çocuklarımıza lastıgı iz yaptı ama bu pişik yaptı diye 😂😂
Smr28 kullanmayım zaten kanserojen madde içeriyor yumusatıcı hele bebek İcin cok zararlı onlar için olanı alın
Smr28 yumuşatıcı ben kendime bile kullanmıyorum kasıntı yapıyor cilde zararlı ve bir çamaşırım yumoş kokması bebeği rahatsız eder. Granül sabun en iyisi temiz içeriklisi.
- Düzenlendi
Merveser41 önceden bebek deterjanı yokmuş ama beyaz sabun varmş beyaz sabunla yıkanırmış tıpkı şimdiki granül sabunlar gibi
Smr28 tabiki kullanma cnm granül sabun al onuda alamazsan beyaz sabun al kendin rendele onunla yıka bebek bu minicik ya ten hassasiyeti nasıl olck bilemezsin ki vernel kendine bile kullanma zaten aktarlardaki doğal yağlardan kullanabilirsin vernellerden çok daha güzel kokuları oluyo kendimizi ne kdr kimyasaldan korursak o kdr iyi hele ki bebeklerimizi
cutecik valla küçükken çevremde hiç yoktu. Bende 1 buçuk yaşına ogluma gelince normal deterjanı denedim alerji yapmayınca devam ettim. Çünkü artık yağlı lekeleri granül yada bebe deterjanı cikarmiyordu
Merveser41 yinede 1,5 yaş diyosunuz ama yenidoğan değil yenidoğan için kullanımıda hiç doğru değil bence önceden zaten deterjan alabilen zengin sayılıyodu açık satılırdı der annemde hep imkan olmuyodu sabunu rendeler öyle eritirdim der hep bez seçerken bile şimdi pişik yapıyo kullanamıyoruz önceki dönemle şuan yaşadığımız dönem arasında dağlar kadar kansorejen içerikler var