Merhaba Hanımlar 4 sene den sonra buradayım tekrar hamile olarak🤰Herşeyden önce Rabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin. Bir oğlum var ve kızım olmasını çok istiyorum nasip ve sağlıkla olursa. Siz cinsiyetleri öğrendiniz mi bu sene Kız senesi mi Erkek senesi mi ?
Bu Sene 👶🏻Kız-Erkek👶🏻Hangi Sene ?
suzan_26 benim de bir oğlum var, 2. de erkek, önümüzdeki ay doğum var 😍
1 kızım var 2. De kız doğum haziran inşallah
suzan_26 erkek duyuyorum hep kızımda hep kız duydum bu gebelikte hep oğlum oluyor diyeni duyuyorum🥰
LamiyaCetinkaya Sağlıkla al kucağına inşallah 🫶🏻 Bana herkes sende kız anası tipi yok diyor (o tip nasıl birşeyse😂) Belki olurum diye hevesleniyorum 🫣😅
suzan_26 2023 kız senesiydi tanıdığım herkes kız doğurdu ben dahil bu sene erkek olur diyorum😂
2prensesannesiiii Ya yapma bacım yanarım iki erkekle benim bir kızçeye ihtiyacım var 😂
Bence kızı olanların kızı oğlu olanların oğlu oluyor🤣🤣şahsen benim ikinci ve oğlan ikisi.duydugum herkesin aynı durum kızı varsa kızı oluyor 😁
suzan_26 ahahha allahım gönlümüzdeki neyse onu sağlıcakla nasip etsin bizlere 🥰🙏🏻
beyzzsenturkk Yapma etme diyorum 😂 şaka maka bir yana sağlıkla gelsinler hepsi 🤲🏻🫶🏻
suzan_26 erkek senesi 😂💞 bizde kız çok istedik ilk hamileliğim ama cinsiyetimiz erkek sağlık saatli olsunda gerisi önemli değil 🙏😂