• Gebelik
  • Bu Sene 👶🏻Kız-Erkek👶🏻Hangi Sene ?

M198935 Sağlıklı güzel bir doğum olsun inşallah şimdiden tebrik ederim 🤲🏻🫶🏻

LamiyaCetinkaya Ya sen yine iyi öğrenmişsin ben yurtdışında yaşıyorum 33 haftalık hamileyken cinsiyeti öğrendim bunuda inşallah o kadar geç öğrenmem sırf cinsiyet için Türkiye’ye gelmeyi bile düşünüyorum biliyor musun😂

suzan_26 merhaba bende 4 sene sonra burdayım ilkim oğlan benimde kızım olmasını çok isterim

suzan_26 Biraz daha beklesen doğumda öğrenecekmişsin😂 Allah sağlık versin ya, işin sonunda ne olursa olsun canımızdan can evlat oluyor kız da erkek de. Başta bir tık üzüldüm ama büyük oğluma bakınca şükrettim, iki yakın arkadaş olurlar inşallah 🙏

suzan_26 özel.olmayacaksa.isteyerek mi hamile kaldınız yoksa.kaza kurşunu falan mı benimki plansız olduğu icin sanırım ekstra zorlanıyorum

suzan_26 vallah Allah mucizeler yaratıyor ablamin ikinci bebeye sonuna kadar erkek dendi kız çıktı ilki erkekti zaten o tuttu da bu tutmadı 🤣🤣🤣

suzan_26 bence bu sene erkek senesi çevremdeki herkes erkek annesi bir tek ben kız annesiyim hiç kız yok ya 😒🤰🏻😂😂😂

suzan_26 kız gibii. Hamile arkadaşlarımda kız bebek bekliyor şu an çevremde hiç erkek bebek gebesi yok. Geçen sene erkek senesiydi bence. 6 7 aylık doğan erkek bebek var 3 4 tane. Bu sene 4 5 arkadaş kız bekliyoruz.

1palyaco 4 aylık erkekti 8 aylık kemik yapısı kız bebek dendi ve kafamız karıştı hangisi diye ama bebeğim hala bacakları kapalı

Edayigit yaa aynıymışız kac haftaliksiniz ben şuan 17 haftalgm ilk kızım 5 yaşında bunda gönlümden geçen erkekti ama rabbim kız nasip etti😀

Kızım olacak benimle hemen hemen ayni olan 3 tanıdığım var onlarında kızı olacak ocak şubat bebekleri bana da herkes kız karnı değil erkek bu diyor ama 4 boyutlu ve kendi doktorum kiz dedi nasip artık erkek gelirse ilk aylar pembis giyecek 🤣

suzan_26 bence kız 👧🏻 ben de kızı daha çok duydum benim de bir kızım olacak inşallah 🙏🏻 2 ay sonra doğum 🐣