Kızlar 7+5 ım bulantılarm cok arttı normalde kızımda prilam kullanıyordum doğuma kdr da kullndm hatta rahattım 2.gebelıgm ılacı kullnmama ragmen sbhtan beri öğürmekten halsz düşmekten yoruldum var mı baska ılac bıldıgınız kullndıgınız

prensesannesi_2227 prillam kullanıyorum mecbur başka çaresi olmadı bende. Prillamda eh işte yine devam bulantı maalesef 😭

prensesannesi_2227 bende 4 haftalığım mide bulantısından ölüyorum çıkartmadım hiç ama çok bulanıyorum herşeyden tiksindim her koku midemi kaldırıyor

prensesannesi_2227 Prilam maalesef bende de ise yaramıyor. 3 tane aliyorum bana mısın demiyor. 11 haftaligim bende kusmalarla devam. Geçenlerde bende başlık açtım baya bir şey yazan oldu. Yoğurt ye,ayran ic ya da işte kahveye limon sık yut diyenler. Ben yoğurt Bi tek yiyebildigim için bulantim olduğu an yoğurt yiyorum bide ac kalmamaya çalışıyorum yoksa daha fazla oguruyor insan

Beyaz leblebi,tuzlu kraker,yeşil elma bana bunlar iyi geliyordu ama en büyük yardımcım prilamdi

5 haftadan başladı bulantılarım şuan 13 haftalığım cok kötü olduğum zamanlar acilden serum taktırıyorum sende halden düştüğün zamanlar serum iyi gelecektir

B1cnm eşim sağlıkcı aslında ama evde olmyor akşam gelıyor gunduz genelde kotuyum akşamda yemkten sonra uyku bastryo uyuyorm 🤭 surklı bsyler yemeye clşyorm bulantı azaltmak ıcın ac kalınca brzda bulantı artıyo