yavrukom cibinlik için kesinlikle bonibum diye İnstagram sayfası var izmirdeker oradan bakabilirsin ben çok beğendim cibinlik örgü yastıklarını güvenilir site gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin
Krtlburcu888

- 21 Eyl 2021
- 8 Oca 2021 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Cibinlik tartışmasında
- Magnet, kapı süsü, çikolata vs öneri? tartışmasında
irorkay https://ibb.co/S7X0PF2
Fikir olsun canım ♥️ - İzmirde hangi hastane ne kadar doğum ücreti alıyor?? tartışmasında
Krtlburcu888
Çok teşekkür ederim🌸
Hepimiz için hayırlısı inşallah🙏 - Tetanoz aşısı tartışmasında
- 💖KIZ ve 💙ERKEK cinsiyet/isimler bakarmısınız tartışmasında
Alyaesmaa erkek Ertuğrul olacak ismi 💙
- Doğum ücretleriniz ne kadar? tartışmasında
Ümraniye çamlıca medipol hastahanesi 5200
- Cinsiyetimiz belii oldu🤎☺️ tartışmasında
Tabiki cnm bebeğin olucak ne güzel heyecanlanmaz mı insan ☺️😊😍
Krtlburcu888 rica ederim canım tabiki insan merak eder cinsiyet belli olduktan sonra alışveriş kısmı en güzeli bebeğinin ne olduğunu öğrenince ona göre alırsın 😇
https://imgyukle.com/i/atRs9N banada bakarmısınız lütfen
- İZMİRDE OLANLAR!!! tartışmasında
annee27 muayene ücreti 115 tl. Tarama testi sanırım muayene ile birlikte 300 tl gibi bir ücret ödemiştik kan vs alıyorlar ya. Detaylı tarama da 400 tl muayene ile birlikte 515 tl oldu 😃 doğum ücretini de arkadaşlarım 3500 diyordu ama değişti mi bilmiyorum umarım değişmemiştir 😃
- Meryem Ana Otu (Fatma Ana Eli Otu) tartışmasında
Dilara1503 ben sancim öğlenden vurmaya başladı 25 dakikada birle başladı aksam 9 da nisanim geldi ve sancilarim 7 dakikada bire düştü ama ben hala herhangi bir ağrı aci hissetmiyorum sonra dedim hadi gidelim 5 dakikada bir uyuşukluk geliyor dizlerime sadece sonra oni bi guzel geniş bir leğene koydum icine su doldurdum onu içine attm gidip abdestimi aldim sonra onume o leğene aldim ayetul kursu inşirah felak nas 3 kulhuvallah bi elham okudum üfledim o suyundan da 3 kasik içtim babaanneme emanet ettim hastaneye gittim saat basi arayıp sorduk acıliyormu diye tabi aciliyormus ama ne kadar açıldı bilmiyordum tabien son 5 saat sonra arayın dedim daha acilmamismi hadi ne zaman dogurcam 🤭 babanne dediki kizim.bir açıldı varya kocaman dedi ondan yarim saat sonra doğuma girdim 2 3 ikinmaya yavrum kavuştum
Jemen sonra sudan cikar babanne koy kenarda kqlsin dedim
1 hafta sonra baktim tamamiyle eskisinden bile sıkı kapanmıştı ve kontrolünde herseu guzel dikişler kaynamış guzel anne demisti doktorum 🤲😇😍 - Şeker seker şeker 🙄 tartışmasında
- Meryemana otu ile doğum başlatmak tartışmasında
Bebegimbenim genelde Mekkeden gelen bi ot ama aktarlarda felan de var sanırım doğum sancin başlayınca suya koyuyorsun üzerine de yasin ayet-el kursi fatiha 3ihlas felak nas sürelerini okuyup suyundan iciyorsun otun dalları açıldıkça senin de rahmin açılıyor kısa sürede ve doğum kolay oluyor doğum bittikten sonra otu sudan çıkarıyorsun dalları kapandıkça rahmin de kapanıyor. Sonra otu saklayıp diğer doğumlarda felan de kullanabilirsin . Çok çok faydasını goren var Allahin izniyle ..