Dlkelc09 geneli ikinci doz için aynı şeyi demiş,sağolun içim rahatladı 🙂 inşallah bu da hemen geçer

Bambaman benim ikinci gebeliğim dört yıl aradan sonra 🤓 unutmuşum galiba aşı acısını,ya da bu ebenin eli ağırdı bilmiyorum. Doktorumla iki hafta sonra randevum var tabi ki soracağım ikinci dozu, çok teşekkür ederim size samimiyetiniz için,sağolun 🥰🌸

ozge8- üstüne yatmak ne mümkün 😀 bütün gece zonkladı kolum,temennim iki güne geçmesi 🌿

Baransmom canım pazartesi yaptırdım düne kadar uyutmadı sol tarafıma bugun biraz daha iyiyim yani 2 gün agrıması normal

Defnerabia ☹️ Size de çok geçmiş olsun,ikinci doz ve üçüncü doz bu kadar ağrı yapmıyor yazmış arkadaşlar. Her şey bebeklerimiz için inşallah sağ salim alırız kucaklarımıza 💜

Ben dün yaptırdım ebe buz uygula dedi dün 3 kez aralıklı gece yatana kadar uyguladım şimdi uyandım agrım hafif gibi ilk dozuma göre 🤷🏻‍♀️emin değilim artar mı bilmiyorum. Buz koyun ama mutlaka aşı sonrası 👍🏻 bir havluya sarın öyle koyun kolunuza 👍🏻💉🥰

Bilge44 artmaz inşallah,teşekkür ederim denedim buzu,bugün de tekrarlarım 🥰💜

Baransmom Yaa canım ben de yaptırdım ve yaptırdığım andan beri omzuma kadar vuruyor ağrısı ben bu kadar tahmin etmemiştim şoke oldum😅 Bu böyle ne kadar zaman sürüyor yani canım da hiç tatlı değildir he ona rağmen felaket bir ağrı 🤯

Miumiu benim de ağrı eşiğim yüksektir,katılıyorum size böyle bir zonklama olamaz 🤦‍♀️ dün daha yoğundu biraz masajla vs bugün biraz daha hafif çok şükür. Bir kaç gün daha sürer demiş arkadaşlar sanırım dört günde geçer 🥰

Baransmom Canım valla hiç bu kadarını tahmin etmemiştim biraz buz koyayım olmadı bir kaç güne hafifler umarım🙏🏻 Çok çok geçmiş olsun kuzucum sana da Allah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsiin🐣

Baransmom bana tek do denıldı tek yapıldım ama kolum çok kötü üstünden 29saat gectı hala öyle gece dayabamayıp ağladım parol ıctım cok kötüymüş ilkinde böyle hatırlamıyorum ben ya

Defnerabia ben de baya etkilendim ☹️Haha kesinlikle ben de ilk gebeliğimde böyle hissetmemiştim 🤣 ya da üstünden hayli zaman geçmiş ki unutmuşum