Pinaryyim yatışın neden yapılacak ki
Meryemana otu ile doğum başlatmak
Kubraa4334 günüm doldu canım suniyle başlatıcaz dogumu artık
Kubraa4334 hayirlisiyla cok kolay bi dogumunuz olur ins
Pinaryyim ay ınsallah çok çabuk en kolay sekilde olur Rabbim düz kurtarsin sağ salim bebeğini al kucağına ınsallah
Kubraa4334 amin canım sende inşallah 😊 saglıkla alalım kucaklarımıza
Amiiin ınsallah 😊
Kubraa4334 40. Hafta olduğumda koydum ertesi gün sabah nişanım geldi gecesinede sancılarım başladı diğer sabahta Doğum yaPtım eğer sancım gelmeseydi aynı sabah suni verilecekti çok şükür gerek kalmadı
gamze_06 yaparken nelere dikkat ettin inanarak yapmak çok önemli galiba dimi
Kubraa4334 inanarak yapmanız çok önemli dualarını okumanız önemli koyunca bir iki yudum için mutlaka
Aden Inşallah zaten ilk önce dua . Allah razı olsun 😊😊
Kubraa4334 İlk kez duydum bu ne otu ne işe yarıyo kullanımı nasıl merak içerisindeyim.
nerden aldinz acaba interneete var ama huvenilir olurmuki
aren6161 aktardan aldım ben.
Bende koyayim bari 40. Haftaya girdim 😒
Kubraa4334 ablama yapmışlar dı çokça dua okuyup suya koyuyorsun sonra o yavaş yavaş açılıyor ve Doğum başlıyor biz Doğum başladıktan sonra korktuğumuzdan suda bekletmetmedik aldık hemen 😀
Bir iki yudum mu içiyoruz sadece? Hepsini içsek nolur 🐣 Bir de kaç litre suya koyuyoruz?
HilalUysal teskkrler
Bebegimbenim genelde Mekkeden gelen bi ot ama aktarlarda felan de var sanırım doğum sancin başlayınca suya koyuyorsun üzerine de yasin ayet-el kursi fatiha 3ihlas felak nas sürelerini okuyup suyundan iciyorsun otun dalları açıldıkça senin de rahmin açılıyor kısa sürede ve doğum kolay oluyor doğum bittikten sonra otu sudan çıkarıyorsun dalları kapandıkça rahmin de kapanıyor. Sonra otu saklayıp diğer doğumlarda felan de kullanabilirsin . Çok çok faydasını goren var Allahin izniyle ..
aren6161 Benimki umreden gelmişti ama aktarlarda oralardan getiriyordur zaten