Şeker seker şeker 🙄
minikmevaninannesi amin inşAllah hepımız sağ Salim alalım bebişler kucağımıza 🥰😍
yasen1 yazarım canım bende ölçüyorum günde ıkı kez
KardelenYB açlık 83 toklugu birazdan olcucem hayirlisi bakalim🤲🏻
Tokluk 96 🤲🏻 1 yumurta salata domates peynir yedim ekmek yemedim şükür
Zeytin kasar peynirde vardi kasar peynir azdı olsun doydum ama busekilde devam ederim düşük olsun yeterki
yasen1 iyimiş canım ben öğlen akşam ölçeceğim bugün dün sabah açlık tokluk ölçmüştüm günde iki öğün ölçelim demişti doktorum bakalım
KardelenYB az yersek az cikcak belli bisi bu ya çok yersek cikcak belli😊
melegegebe benimki optima ama doğru ölçtugunu sanmıyorum. Asm de damardan kan vermiştim bi ara açlık 85ti. Bi 5-10 dakika sonra kendi cihazimla olctugumde 103 çıkmıştı 🤷🏻♀️
melegegebe her ölçüm cihazı damardan alinanki kadar doğru olcmuyor bence illa arada fark oynuyor canim
yasen1 benim 50 grlik yuklemede sekerim 141.8 cikti doktor sadece dikkat et dedi . Sizce surekli olcmeye gerek var mi yoksa yola diyetle mi devam edeym
Benim doktorum hamilelerde tokluk şekeri önemli genelde tokluk şekeri çıkar dedi akşam yemeğinden tam 2 saat sonra ölçüyorum 120 yi geçmeyecek dedi genelde hep 134 137 felan çıkıyor 🥴 vede daha sofra yerdeyken 3 kat 3 defa inip çık dedi uyguluyorum o zaman 90 110 felan oluyor
melegegebe canim doktorun ne dediyse onu yap diyetle düşüyor mu peki
Minikbebisim 2 saat değil 1 saatte olcmeniz lazım doktorunuz 2 saatemi bakin dedi
yasen1 hic kontrol etmedim 150 üstü riskli suan kilo almaz diyete uyarsan sorun olmaz dedi baska yere yonlendirmedi