Medicana doktor dahil 8500 tl doktor dışarıdan olursa 4500 tl
Kent hastanesi doktor dahil 15000 tl doktor dışarıdan olursa 8000
Egepol hastanesi doktor dışarıdan 3300 tl

Krtlburcu888
Eşimle hastaneyi görmek ve bilgi almak için gittik. Doktorum dışarıdan. Prof.Dr.Erol Tavmergen. Doğum için hastane seçimini bize bıraktı . Medicana 1 ay kadar önce bu fiyatı verdi. Sadece hastaneye verilecek rakam bu. Doktorum dışardan olduğu için onun ödemesi ayrı.

Sultan35
    Malesef yok. Yarın Nst için oraya gidicem. Acil değilse gidince öğrenir size bilgi veririm burdan.

littlebee anladım ozman doktorunuz dışardan geldiği için yanlizca hastane ücreti söylemişler size 🥰 ben doğum anladım hayırlısı olsun çok güzel bir hastane 🙏🌸

Sultan35 çınarlı muayene 150 TL nst içinde doğum doktorum onur bey 3500 TL epitural+işitme testi içerisinde

selinn35 can hastanesi alıyor bende nasipse orada yapıcam doğumumu ebesi hemsiresi herkes mukemmel ılgılenıyor gorumcem 7 ay once orda doğum yaptı kesınlıkle can hastanesını tabsıye ederım :)

Esen3535 doğum yakinmi 23.24.25 inde yokmuş onur bey ozamana denk gelen doğumları nöbetçi doktor yaptiricakmis benimde son 10 gün 😭ins oradayken dogururum yada gelince dogururum senin kaç Gun var