Cigdemsayar Allah yardımcımız olsun denemekte fayda var zarar gelmez diye düşünüyorum ama kutsal topraklardan gelmesi suan için imkansız 😞
Meryem Ana Otu (Fatma Ana Eli Otu)
ecembugra53 teşekkür ederim canım çok sağol 😊
Zynpmira okumadım onu 20 gün önce niye ki acaba doğum başlayınca diyor herkes 🙄😊
Ben suyu okudum henüz otu atmadım ama içine 38 haftalığız yaptırabileceğim kimse yok 🥺 doğumda da bi eşim bi ben olucaz o da yetişebilirse inşallah. Erken mi okudum acaba yada işe yarar mı bi fikrim yok. Önemli olan niyettir diyip bekliyorum..
Dilara1503 31 ekim akşamı açılmam oldunu öğrenince meryem ana otunu suya koydum bol bol meryem suresi okudum sabaha kadar 1 kasım günü açılmamı öğrenmek için doktora gittim daha önceden 4 cm açılmam vardı 6 santim olmuş ama hic ağrım sancım yoktu o an suni sancı verdiler saat 22.00 da 23.00 da bebeğimi kucağıma aldım 1 kasım gecesi çok da rahat doğum yaptım
Dilara1503 haa 1 su bardağı da meryem ana otunun suyunu içtim 😙😙😊😊
Dilara1503 ben simdi 5 haftalık gebeyim oğlumda duymuştum onu denedim inandım eger yapma şansın varsa anne adayı yaparsa daha iyi oluyor ama tabi bir başkasına yapabilir ben kendim yapabildim hamd olsun birde 3 yudum içtim sudan ilk gebegiligimde gercktn hamd olsun 4 saatte cok rahat bir digum gerçekleştirdim rabbime binlerce kez hamd olsun ve 1 hafta sonra hem benim dikişler sağlam kapanmıştı hemde Meryem Ana eli otu tamamiyle kapanmıştı kesinlikle inanç cok önemli canim inandığın zaman hersey oluyor rabbim sahlikla kucaklarimiza almayı nasip eylesin 🤲😇
Haticeyuce31 bende deneyecem canım inşallah Rabbim kolay ve sağlıklı doğumlar nasip eder hepimize 😍🌼 eğer kendim yapma şansım olursa kendim yaparım bende inşallah o güç olur bende o an 😊 sen hangi duaları okudun peki neler yaptın
ruyam51 maşallah ne güzel inşallah bendede öyle olur 🌼🌼🤲🤲
Dilara1503 ben sancim öğlenden vurmaya başladı 25 dakikada birle başladı aksam 9 da nisanim geldi ve sancilarim 7 dakikada bire düştü ama ben hala herhangi bir ağrı aci hissetmiyorum sonra dedim hadi gidelim 5 dakikada bir uyuşukluk geliyor dizlerime sadece sonra oni bi guzel geniş bir leğene koydum icine su doldurdum onu içine attm gidip abdestimi aldim sonra onume o leğene aldim ayetul kursu inşirah felak nas 3 kulhuvallah bi elham okudum üfledim o suyundan da 3 kasik içtim babaanneme emanet ettim hastaneye gittim saat basi arayıp sorduk acıliyormu diye tabi aciliyormus ama ne kadar açıldı bilmiyordum tabien son 5 saat sonra arayın dedim daha acilmamismi hadi ne zaman dogurcam 🤭 babanne dediki kizim.bir açıldı varya kocaman dedi ondan yarim saat sonra doğuma girdim 2 3 ikinmaya yavrum kavuştum
Jemen sonra sudan cikar babanne koy kenarda kqlsin dedim
1 hafta sonra baktim tamamiyle eskisinden bile sıkı kapanmıştı ve kontrolünde herseu guzel dikişler kaynamış guzel anne demisti doktorum 🤲😇😍
Haticeyuce31 ay maşallah ya Rabbim inşallah bana da nasip eder ne mutlu sana çok sevindim canm Allah evladını sana bağışlasın 😊🤲 aktarlardan aldn dimi 😊
Dilara1503 amin canım amin cümlemizin inşallah evet canım aktar dan aldım 😇
Haticeyuce31 Ben bugün çatı muayenesi oldum çatın biraz dar normal doğum biraz zor dedi. Bende de var Meryem Ana otu acaba haftaya kontrole gitmeden koysam açılmam olur mu normal doğum yapabilir miyim 🤷🏼♀️
Semrag03 orasini bilmiyorum canım ama doktor dar dediyse belki olmayabilir kaçıncı haftadasin şansını dene istersen ama o sanci geldikten sonra etkili oluyor diye duymuştum hani sanci olmadan bırakınca acilma olurmu bilmiyorum hakkına hayirlisi olsun canim
Haticeyuce31 38 haftalığım. Bende öyle biliyorum canım da hani etkisi olur mu dedim 😂 sezeryandan daha çok korkuyorum galiba
Dilara1503 ben söyledim.esime.ama.oyle şeylere inanmıyor. Bana da alma dedi. Bende.meryem.suresi okudum kendi kendime. İlla olmak zorunda değil.sonucta .Allah herkese yardım etsin keşke bende kullanabilsem
Xxz ona söyleme sende canm erkekler bazen öyle düşünür sen kendin yap faydası olursa ne ala ne zararı olacak sanki