Sumeyraaaa Inşallah bütün hamislere Rabbim kolay doğumlar versin çok bekletmedenn😊
Meryemana otu ile doğum başlatmak
Aliasaff Evet bende evdekilere dökmeyi düşünüyorum ınsallah bi doğum yapalım da gerisi kolay 😊😊
Kubraa4334 inşallah 😊😊😊
Kubraa4334 her gün kontrol istemişti doktoru. En son da bunu yapmış dediğine göre
Kubraa4334 canım ben de inşirah diye biliyorum. İlk doğumumda çok kişiden duyup ezberlemiştim.
doğumdan çıkar çıkmaz mı alınıyor ot sudan?yani hastanede olucaz 1gün belki kalıcaz otuda yanımızdamı götürsek😯
Ciara93 ikisini de okuyalım o zaman zarar etmez 😊
buse_yildiz24 senin adına başkası da çıkarabilir sudan ama yanımıza almak sanki daha mantıklı ne olur ne olmaz
gamze_06 nasıl kullanılıyor tarif eder misiniz bir yerde içilir diyor bir yerde oturulur siz nasıl kullandınız
Kubraa4334 bu surelerin sayısı var mı
Kubraa4334
Benim çevremde yapanlardan duydugumda dogum sancıları başladıgı anda zemzem suyunun içerisine konuluyor, eger ki normal dogum gercekleşirse açılıyor suyun içinde, sezeryan olursa da kesinlikle açılmıyor ve dogum bittikten sonrada hemen cıkartılıyomus sudan ve başka bir hamile ye veriliyor.
Beyza12344 Yok ya okuyabilldigin kadar bi tane de okusan yeter sanirim
Aybukealtintas cok garip bunu hiç duymamıştım sezeryan olursa açılmadığını yani . Inşallah hemencik açılır da normal normal yaparız dogumumuzu
Kubraa4334 valla dun gece ictim hala tık yok bende 😔
MerveYildirim Inşallah olur yaa inancını tam tut bide gelişmelerden haber ver olur mu 😊😊
Kubraa4334 benim eltimin doğumu başladıktan sonra suya koymuşlar bu otu doğumu çok kolay geçmiş suni sancı verilmesine rağmen 6 saatte aşırı sancı çekmeden doğurmuş
Ozlem1 Sancı başlasa bi ınsallah zaten koyarız da başlamadan koysak başlatır mi acaba işte deneyip gorecez😊
Kubraa4334 hala tik yok 🙁