Aliasaff Evet bende evdekilere dökmeyi düşünüyorum ınsallah bi doğum yapalım da gerisi kolay 😊😊

aimra hayır suyun içinde açılıyor ot Doğumdan sonra Sudan çıkarıyorsun kalan suyu dA çiçeklere falan dökersin

Kubraa4334 canım ben de inşirah diye biliyorum. İlk doğumumda çok kişiden duyup ezberlemiştim.

doğumdan çıkar çıkmaz mı alınıyor ot sudan?yani hastanede olucaz 1gün belki kalıcaz otuda yanımızdamı götürsek😯

gamze_06 nasıl kullanılıyor tarif eder misiniz bir yerde içilir diyor bir yerde oturulur siz nasıl kullandınız

Kubraa4334
        Benim çevremde yapanlardan duydugumda dogum sancıları başladıgı anda zemzem suyunun içerisine konuluyor, eger ki normal dogum gercekleşirse açılıyor suyun içinde, sezeryan olursa da kesinlikle açılmıyor ve dogum bittikten sonrada hemen cıkartılıyomus sudan ve başka bir hamile ye veriliyor.

Aybukealtintas cok garip bunu hiç duymamıştım sezeryan olursa açılmadığını yani . Inşallah hemencik açılır da normal normal yaparız dogumumuzu

Kubraa4334 benim eltimin doğumu başladıktan sonra suya koymuşlar bu otu doğumu çok kolay geçmiş suni sancı verilmesine rağmen 6 saatte aşırı sancı çekmeden doğurmuş

Ozlem1 Sancı başlasa bi ınsallah zaten koyarız da başlamadan koysak başlatır mi acaba işte deneyip gorecez😊