Baransmom korkutmak istemem ama 5 gün önce yaptırdım ne kolumu kullanabildim ne de üstüne yatabildim daha bugün geçti ağrısı 4 gün çok etkiledi beni

Miumiu öncesi için bildiğim hiç bir öneri yok canım,ama sonrası için kolonya,buz ile masaj biraz rahatlattı 🥳

Efsane01 ben de zor bi gece geçirdim,üstüne yatmayı geç sızım sızım sızladı bütün gece😷 inşallah hemen hafifler acısı.

Dlkelc09 geneli ikinci doz için aynı şeyi demiş,sağolun içim rahatladı 🙂 inşallah bu da hemen geçer

Bambaman benim ikinci gebeliğim dört yıl aradan sonra 🤓 unutmuşum galiba aşı acısını,ya da bu ebenin eli ağırdı bilmiyorum. Doktorumla iki hafta sonra randevum var tabi ki soracağım ikinci dozu, çok teşekkür ederim size samimiyetiniz için,sağolun 🥰🌸

ozge8- üstüne yatmak ne mümkün 😀 bütün gece zonkladı kolum,temennim iki güne geçmesi 🌿

Baransmom canım pazartesi yaptırdım düne kadar uyutmadı sol tarafıma bugun biraz daha iyiyim yani 2 gün agrıması normal

Defnerabia ☹️ Size de çok geçmiş olsun,ikinci doz ve üçüncü doz bu kadar ağrı yapmıyor yazmış arkadaşlar. Her şey bebeklerimiz için inşallah sağ salim alırız kucaklarımıza 💜

Ben dün yaptırdım ebe buz uygula dedi dün 3 kez aralıklı gece yatana kadar uyguladım şimdi uyandım agrım hafif gibi ilk dozuma göre 🤷🏻‍♀️emin değilim artar mı bilmiyorum. Buz koyun ama mutlaka aşı sonrası 👍🏻 bir havluya sarın öyle koyun kolunuza 👍🏻💉🥰

Bilge44 artmaz inşallah,teşekkür ederim denedim buzu,bugün de tekrarlarım 🥰💜

Baransmom Yaa canım ben de yaptırdım ve yaptırdığım andan beri omzuma kadar vuruyor ağrısı ben bu kadar tahmin etmemiştim şoke oldum😅 Bu böyle ne kadar zaman sürüyor yani canım da hiç tatlı değildir he ona rağmen felaket bir ağrı 🤯

Miumiu benim de ağrı eşiğim yüksektir,katılıyorum size böyle bir zonklama olamaz 🤦‍♀️ dün daha yoğundu biraz masajla vs bugün biraz daha hafif çok şükür. Bir kaç gün daha sürer demiş arkadaşlar sanırım dört günde geçer 🥰

Baransmom Canım valla hiç bu kadarını tahmin etmemiştim biraz buz koyayım olmadı bir kaç güne hafifler umarım🙏🏻 Çok çok geçmiş olsun kuzucum sana da Allah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsiin🐣