annee27 muayene ücreti 115 tl. Tarama testi sanırım muayene ile birlikte 300 tl gibi bir ücret ödemiştik kan vs alıyorlar ya. Detaylı tarama da 400 tl muayene ile birlikte 515 tl oldu 😃 doğum ücretini de arkadaşlarım 3500 diyordu ama değişti mi bilmiyorum umarım değişmemiştir 😃

Nurhayat92 ben ilk dogumum icinde suanda tahir ozguderi tercih ettim. Kendisi hem genel cerrah hem jinekolog cok memnunum hem evime yakin hem cok ilgili.bir dr istedigim saatte kendisine ulasiyorum ki en guzel yani bu bence. Cinarli hastanesi ile anlasmali hastaneninde sadece dogum uzerine olmasi guzel birsey. Aksi durumda mudahale edicek cok fazla is bilen dr ve hemsireler var. Yeni dogan unitesi var.

Nurhayat92 bende ilk doğumumu Bursa’da yaptım şimdi İzmir’deyim doktor hastane tavsiyesine ihtiyacım var burada bekleyeyiim, herkese teşekkür ederiim 🥰🌸

Ben 2 kontrolüme egepole gittim gökalp beye. Ablam da 2 sene önce o doktorda doğum yapmıştı çok tatlı babacan birisi. Doktorumdan çok memnundum fakat kısa sürede sürekli fiyat artışı oldu. Ben de ege şehire geçtim orada ümran hanım var. Ümran hanımdan da çok memnunum. Egepolde eşim içeriye giremiyordu ama egeşehirde kontrole beraber giriyoruz doktorun yaklaşımı çok iyi işinde de iyi diye araştırmıştım bakalım yaşayıp göreceğiz 😊

Haleluya Bende Feyza hanıma geçen hafta kontrole gittim ilk defa tavsiye üzerine gerçekten çok tatlı ve güler yüzlü bir doktor siz sormadan herşeyi anlatıyor🙂

holly canım 95 TL ama gitmeyi dusunursen yardımcı olurum fiyat için hastane ile anlaşmalı bir abla var yardımcı oluyor

Sedatskncy erken ödeme ile ücret sabitleniyor falan diyorlar bunu düşündünüz mü? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah kaç haftalıksınız

Esma35 ayda 1 defamı gidiosunuz arada çağırdığı zamanda oluyormu ve öyle durumlarda ek ödeme yapılıyormu

minigim2805 ocak sonrasi genelfr hastaneler zam yapiyorlar muayene dogum ucretine fln umarim yapmazlar 🙏

@Mavilotta biz onu düşündük ama yapmıyorlarmış sanirim zam gelse bile farkını aliyorlarmis.Insallah dedikleri gibi olur ocak ve şubatta zam olmaz.Ben şuan 35 haftalik hamileyim

Hennademet ya öyle yapıyorlar mi ki her doktorda geçerli mi bu isim ? Doğumu etkiler mi ki bu isim

holly canım ben 2 li test yaptırmadım 4 lü tarama testi ve detaylı yaptırdım onları yaptırdığımda gözde Hastanesine gidiyordum 200 lü birseydi 4 lü tarama testi detaylı da barış görüntülemede yapıldı 350 tl

Nurhayat92 ayda 1 gidiyordum ama 15 günde bire düştü hemen hemen canım, normalde muane ücreti 95 TL ama ben 60 tl ödüyorum yine aynı kan idrar verirken daha az para ödüyorum

Dnzesra doğumda cok az bi miktar sanırım 200₺ Falan ama muayenede bazı doktorlarda gecıyor muayenede ise

AhsenFatma yok eşim medikal Parkta çalışıyor özel sigortası var sigorta gününün dolmasını bekliyoruz ücretin %30 unu ödüyoruz