Aden Inşallah zaten ilk önce dua . Allah razı olsun 😊😊

Kubraa4334 ablama yapmışlar dı çokça dua okuyup suya koyuyorsun sonra o yavaş yavaş açılıyor ve Doğum başlıyor biz Doğum başladıktan sonra korktuğumuzdan suda bekletmetmedik aldık hemen 😀

Bir iki yudum mu içiyoruz sadece? Hepsini içsek nolur 🐣 Bir de kaç litre suya koyuyoruz?

aimra hepsini içersen ot açılamaz ☺ Bir iki yudum yeterli bir bardak suya koyman da yeterli

Bebegimbenim genelde Mekkeden gelen bi ot ama aktarlarda felan de var sanırım doğum sancin başlayınca suya koyuyorsun üzerine de yasin ayet-el kursi fatiha 3ihlas felak nas sürelerini okuyup suyundan iciyorsun otun dalları açıldıkça senin de rahmin açılıyor kısa sürede ve doğum kolay oluyor doğum bittikten sonra otu sudan çıkarıyorsun dalları kapandıkça rahmin de kapanıyor. Sonra otu saklayıp diğer doğumlarda felan de kullanabilirsin . Çok çok faydasını goren var Allahin izniyle ..

MerveYildirim yaptıktan sonra tecrübelerimizi paylaşalım bari benimde yarın kontrolum var ona gore bende yapmayı düşünüyorum cuma günü cumalar vakti felan ınsallah

Kubraa4334 ne guzel bir mucize bu🌸 bende duymustum ama hic bilmediğim icin emin olamadim bu kadar bilindik.ve etkili olduğunu da bilmiordum

Rums Aynen Rabbim nelere kadir... Birde inşikak süresini çok okuyun yada yaninizdakine okutun cevremdekilerden onu da çok duydum doğumları hep çok kolay olmuş

Kubraa4334 canım ben sancım başladığında koyacağım Allah izin verirse, ama arkadaşım yeni doğum yaptı ve 40 haftalıktı bebek gelmiyor diye suya koymuş otu, ve sancısız 6 cm e kadar açılması olduğunu, doğum için mecbur suni sancı vererek doğum yaptığını söyledi. Vallahi bilemiyorum ben çok inanıyorum Meryem ana otunun hikmetine, ama sancım başlamadan da suya koymam.

Rums çok şükür ama inşirah suresi o . inşikak da yine kısa bi süre ama farkli😊