gullcannn elif hanıma sormuştum ben bu soruyu. Hafta sonu dışında hafta içi gece bile Doğum yapsanız kendi doktorunuz geliyor. Ama hafta sonuna denk gelirse doğumunuz nöbetçi kadın doğumcu kimse o giriyor.

gullcannn biz hamile kalır kalmaz yaptık Ağustos ayıydı anlaştığımız. Hamile kalmadan öncede lokman hekime gidiyordum kadın Doğuma. Paket almak istediğimizde bebeğiniz kalp atışını duymamız lazım dediler duyarsak kalp atışını şimdiye kadar ödediğiniz ücreti paketten keseriz dediler. 5300 e mi ne düşmüştü ödediğimiz muayene ücretlerini kestikleri için paket alınca

tgbktszdmr Kötü bir durum ama ben Elif Hanım için gidiyorum mesela o hastaneye ona dogurtamadiktan sonra anlamı kalmıyor ki. Haftaiçi doğurmaya bakıcaz ozaman😂

gullcannn aynen bende öyle düşünüyorum. Çok seviyorum doktorumu. Bi bağ kuruluyor neticede. Hafta içi olur İnşaAllah diye dua ediyorum resmen 😂Ama herkes sancı esnasında doktoru gözünüz görmüyor diyor.

tgbktszdmr En güzelini yapmışsınız ama benim bu dönem biraz karmaşık olunca eşimin görevi nedeniyle almadım peker ne olur olmaz diye. Gerçi hep geldim de birşey değişmedi yani. Yazabtemelli burdayız tekrardan. Başka gebeligimde insallah

Ortmenanne16 bizim doktorumuz daha uygun bi fiyat söylemişti bize bilmiyorum neden belki onun anlaşması vardir .

gullcannn canım her ay gelmişsin neticede başka türlü sıkıntı olmasında. Benim he erken Doğum riskim vardı serumla geldim bu zamana kadar hastenede çıkmadık diyebilirim 7 aydır. Paket alsam bile doktorumun doğumuma girmeme ihtimali var. Kuzularımız sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin de gerisi ıvır zıvır. Hakkınızda hayırlısı olsun

gullcannn Birde son olarak son an sezeryan yapsanız paket aldığınız için yinede fiyat değişmiyor degilmi

gullcannn baya oldu ama neler yaşadım gel bide bana sor. O yüzden çok önemli doktor. İnan bana 10 binde olsa giderdik elif hanıma. Rabbim hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin

tgbktszdmr Acaba bu saatten sonra pakete cevrilse sizdeki gibi gecmise dönük ödemeler ve herşey dahil yapılabilir mi aslında sormak lazim

Elif4293 belki de henüz yansimamistir. Yılbasindan önce iki ay üst üste zam yapmışlardı çünkü 😒 millet isyan eder diye sonra yaparlar belkizamı

tgbktszdmr Aynen öyle sırf Elif Hanım için sürekli geliyorum zaten burada yaşıyorum normalde de eskiden beri annem ablam hep Elif hanima görünüyordu her olayda. Bende onun için başka seçenek dusunmedim bile

Alps olabilir 110 tl verdikten sonra bu 3. Kez 150 tl verişim çok şükür son ayım fazla muayene ücreti ödemicem

• Alps bunu yanıtladı.