pia34 yukarıdaki fiyatları görünce bende şaşırdım bende medikal park Göztepe için fiyat aldığımda aynen bunları söylediler yeni yıldan itibaren artırmışlar sanırım, ben bu sebeple denir hayat sigortası yaptıracağım doğum ve muayeneler dahil medikal park için 7.900 TL fiyat aldım daha makul geldi bilginiz olsun belki sizde düşünürsünüz Demir hayat iki can Sigorta.
Doğum ücretleriniz ne kadar?
Kağıthane Derindere Hastanesi henüz zam yapmamışlar normal sezeryan 5500 TL pazarlık ile 5000 e kadar iniyorlar muayene ücreti 245 TL
AyGC edirne ekol hastanesi doktorum dışarıdan geldiği için 3600 tl
Attent nasıl 1900 oluyor? İki hafta önce doktoruma sordum 2750 dedi bana
burcubrnc ben sordugumda 7000 kusur demislerdi bu fiyat sigorta dusulmua hali mi?
FatRam_1703 esim dun doktorum sordu zam gelmedi dedi 1900 tl dedi bize
haziranin25i merhaba bende ataşehir avicennada doğum yapıcam da orda mecburi sezryan 3700 olmuş ama acaba fiyat farkı olablir mi hastane aynı ama
dermus doktorunuz kim acaba ben medistate e gidiyorum tuğba hanıma oranın doktoru kendısı yardımcı doçent aynı zamanda 5000 tl zorunlu sezeryan kendisinde bilginiz olsun dışarıdan geleceği için doktor muhtemelen fiyat farkı oluyor
Sermec27 istanbul umraniye de camlica medicana 8 bin lira
birprensesvebirprensannesi 2300 normal 2550 sezeryan olmuş fiyatları. Hangi doktora gidiyorsunuz bende avicennaya gidiyorum 🙈
Mrvgl Çamlıca medipol mü acaba
İzmit Konak 4500 TL idi zamlı fiyat bilmiyorum 5000 olmustur diye dusunuyorum.
Adana guzelyali hastanesi normal 4000 epidural için ayrı ücret alınmadığı söylendi sezeryan 3500
İzmir tınaztepe galen hastanesi zamsız 4400 herşey dahil fotoğraf çekimi oda süsleme ama zamlı fiyatı 4600/4700 olabilirmiş
Hicranyigit bize 4200 olarak söylediler siz yılbaşından önce mi aldınız fiyat