Gizem3410 ikimizinde ayni hemen hemen hayirlsiiyla kucaklarimiza alalim insallah
GGizem3410
- 27 May 2020
- 8 Kas 2019 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Avrasya Hastanesi ziyaretçi yasağı tartışmasında
- Son kaç gün kızlar? tartışmasında
- Hiç yürümedim tartışmasında
Anneler dogumuma 6 hafta var hatta daha az . Ama ben hiç yürümedim . Hep arabayla gıttım geldım nereye gıdılcrkse . Dogumda cok korkuyom . Bebegımın kafası zaten yukarda . Iyce sıtres yaptım . Sımdıde yuruyunce agrılarım oluyor napcam hıc bılmıyorum . Onerınız varmı
- Hoşgeldin 35. Hafta ve Son 35 Gün🙈🌈 tartışmasında
Gizem3410 benimde hep bir sezeryana gidiyo aklım normalden korkmaya başladım
- 34-35 haftalik Hamileler 🥰 tartışmasında
Nasil gidiyor kizlar? Sanki zaman gecmiyor dimi?☹️ Hemde bu zor zamanlarda((insan korkuyor her seyden((aklima 8ayimi tamamlayip sezeryanla dogum yapayim gelmiyo degil☹️ hemen olsun eve gelelim Nisanda neler olur dige cok tedirginim(( 34haftamiza gectik biz. Sizler napiyosunuz((
- 3. Trimester da kilo alimi tartışmasında
Kizlar 27+2 deyim uygulamada artik 3. Trimester yaziyor. Smdi size sorum su bu son aylarda daha mi cok hizli kilo aliniyor yoksa karin buyudukce az yiyoruz daha mi az aliniyor herkes baska soyluyor sizin nasil ben zaten smdiden 7.5 kilo aldm
- 33-34 haftadan sonra çatlak ve kilo 🤷🏻♀️ tartışmasında
Kızlar 34. Haftama girdim henüz çatlağım yok ama 10-11 kilo aldım. Doktorum normal doğum beklicez dedi, bu haftalardan sonra çatlayanınız var mı kaç kilo daha alırım tecrübeleriniz neler paylaşın lütfen ❤️
- Nst ye kaç haftalıkda girmeye başlanıyor? tartışmasında
Nst tam olarak nedir?
- Küçükköy Avrasya Hastanesi Çok acil tartışmasında
Kızlar merhaba küçükköy avrasya hastanesinde perinatolgtan memnun kaldınizmi ?a
- Şeker yükleme testi 🙄 tartışmasında
- 12.haftalıkda cinsiyet tartışmasında
Burcuklcglu ben 2saat önce gttim kontrole. 9+5 günlük ultrasano göre ve doktorum kıza benziyo dedi görümcem erkek deyince. 2-3 hafta sonra belli olur dedi inşallah değişmez sağlıkla gelsinler
- 25 hafta yeşil soğan olduk 💓🐣 tartışmasında
Gizem3410 gayet normal çıktı iyi düşün iyi olsun insallaah 💕
- Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi tartışmasında
Ben gamzr hanima gidiyorum.cok tatli cok sirin bir doktor. Insani rahatlatiyor. Normal dogum fiyati 2250 tlydi. Hastane biraz eski ama dr lari iyi normal dogum yapan var mi avrasyada merak ediyorum ebeleri nasil ilgililermi sanciyi nerde cekiliyor?
Gizem3410 110 tl oduyorum
aysglckr perinatoglardan once isinin ehli insanlar renkli bebgin olcumleri yapiliyordu. Yani insanlari kandiriyor demeseniz iyi olurdu
- 21. Hafta burun kemiği kısalığı tartışmasında
- 21. Hafta burun kemiği kısalığı tartışmasında
Akademisyenanne merhabalar, benim doktorum iki gebeliğimde de ayrıntılı usg için en ideal haftaların 20-24. Haftalar olduğunu söylüyor, hatta etrafımdaki tüm gebeler de bu süreçlerde yaptırıyor. 20 haftalıkken yaptırdım yüzü o kadar netti ki 4 tane fotoğrafını verdi perinatolog kime benzediği bile belli 🥰
- Karnım neden hiç şişmiyor 🤦🏼♀️ tartışmasında
Kızlar merhaba. Yarından itibaren 15 haftalık olacağız Allah nasip ederse. Ama karnım hiç büyümedi. Bebekte bir sıkıntı olmuş olabilir mi ? Haftaya doktora gideceğim. Ama çok merak ettim var mı düşünceleriniz ?
- Kızlar bulantım yok normal Mİ ? 🥰 tartışmasında
Merhaba biz yeniyiz. 5+4 üz. Doktorumuz gayet sağlıklıyız falan dedi. Aralık 9unda kontrole gidicem. Bi terslik olmazsa. Fakat aklımı kurcalayan birşey var . Benim hiç bulantım yok. Bütün arkadaşlarım ilk aylarda sabah bulantısı falan diye şikayet eder , benim hiç bulantım yok. Bi sorun mu var acaba ?
- Lütfen bana doktor tavsiye edin artık bunaldım tartışmasında
5.5 aylık hamileyim Nisa’nın yogunlugundan bıktım doktorum doğru düzgün takip yapmıyor Avrupa yakasında doktor önerebilirmisiniz muayne ücretleri nekadar ???
- Gebelık depresyonu tartışmasında
- Kizlar bebeyiniz ilk tekmesini ne zaman hiss etdiniz 🤱🏻 tartışmasında
Birde kizlar benim yuzum kupluru oldu kabik baladi resmen sizde nasil boyle ilk dafa oluyorum birde bulantilarim wimdi bawladi