Yvsbsra hayır damar tıkanıklığı yüzünden riskli gebeyim. Önceki de sezaryendi , yine öyle olacak nadipse

Sizin cok az kalmis masallah annisler🥰😍🥰 benm 136 son 🤣😭🤣🤣dahaa coook ortamındayım yolun

Sizin az kalmis annisler benm 136 kaldı yolun yarisindayz 🤣😭🤣🤣

Yvsbsra son 15 😎 bunca olumsuz gündeme rağmen meleğime kavuşmak beni son derece heyecanlandırıyor keza bir tane sıpam var o da çok heyecanlı kardeşi konusunda 🎉

Yvsbsra kaçıncı haftada oldunuz acaba çati muayenesini haftaya kontrolüm var 37 olucam 37 için erken mi 38 mi yapar orayı tam hatırlayamıyorum

Yesimkso aynıyız. Ben Pılates topumu hastaneye götürmeyi düşünüyorum orada sancı biraz daha rahat geçer onunla. Hipnodoğum tekniği deneyeceğim bu sefer. Yanımda eşim dışında kimse olamayacak fakat bu sefer doğru nefes teknikleri ile doğum yapmayı deneyeceğim. Ne kadarını yapabilirim henüz kestiremiyorum 🤷‍♀️😂

Yvsbsra sancılar 70 ve 100 civari Nst de, geçen gün nişanım da geldi üstüne ev taşıdık 3 gündür deli gibi temizlik yapıyorum bana mısın demiyor çatı ağrılarım var yoğun olarak 🤷‍♀️

Yvsbsra bizdede son 12 gün bende gecen hafta gittim 3 kilo 300 gramdı yurt dışındaym burda durumlar çok kötü çok kötü zamanda geliyor bebeğim moralım çok bozuk bez bile bulamıyorm o derece marketler boşaltılmıs

Son 7 bizimde 🤗 hiç bir belirti yok bugün kontrolüm vardı cumartesiye kadar gelmezse sezeryan günü verecek sanırım 🤦🏽‍♀️