MercimekVeaAnnesi bu ayda bebek kilo alımı artar bol şekilde muz kaşar peyniri süt meyve bakliyat tüketin bol su için 👍😊

Ben 30 haftalığım cnm şu zamana kadar 6 kilo aldım Bnde çok merak ediyorum 3 gün sonra kontrolüm var acaba çok almış mıyım almamış mıyım öğreneceğim artık 🤷🏻‍♀️

MercimekVeaAnnesi 8. Aya girince ayda 2-3 kilo anne alırmış bebek ise haftalık 500 gram kadar alırmış uygulama bana şuan öyle diyor :) 31+3 olduk. Doktorumda bana bebiş artık bu haftalarda haftalık 250-300 gram alır demişti. Ben 10 kilo verdim 11 kilo aldım şimdiye Kadar 😂

Bende 4 kilo aldım sadece şimdiye kadar yiyorum ama alamıyorum bebeğimde 29+2de gttim 1300 du kilosu doktor haftasına uyumlu dedi bu ara areketleri sakin bebeğimn az hareket ettikçe stres oluyorum o etkiliyor galiba

MercimekVeaAnnesi Ben 30. Haftaya kadar 7 kilo aldım 30 dan sonra 6 kilo aldım suan 37. Haftadayım siz düşünün.... Ve normalde nasıl yiyorsam öyle yedim abartı bir yeme şeklim yok hatta ekmek pilav kısıtlı yiyorum aburcubura dikkat ettiğim halde 😞