Kizlar 27+2 deyim uygulamada artik 3. Trimester yaziyor. Smdi size sorum su bu son aylarda daha mi cok hizli kilo aliniyor yoksa karin buyudukce az yiyoruz daha mi az aliniyor herkes baska soyluyor sizin nasil ben zaten smdiden 7.5 kilo aldm
3. Trimester da kilo alimi
MercimekVeaAnnesi bu ayda bebek kilo alımı artar bol şekilde muz kaşar peyniri süt meyve bakliyat tüketin bol su için 👍😊
Ben 30 haftalığım cnm şu zamana kadar 6 kilo aldım Bnde çok merak ediyorum 3 gün sonra kontrolüm var acaba çok almış mıyım almamış mıyım öğreneceğim artık 🤷🏻♀️
MercimekVeaAnnesi 8. Aya girince ayda 2-3 kilo anne alırmış bebek ise haftalık 500 gram kadar alırmış uygulama bana şuan öyle diyor :) 31+3 olduk. Doktorumda bana bebiş artık bu haftalarda haftalık 250-300 gram alır demişti. Ben 10 kilo verdim 11 kilo aldım şimdiye Kadar 😂
MercimekVeaAnnesi ben 23.haftama kadar 4 5 kılo aldim ne olduysa sonra oldu 36 haftalığım 14 kılo almısım😂
Bende 4 kilo aldım sadece şimdiye kadar yiyorum ama alamıyorum bebeğimde 29+2de gttim 1300 du kilosu doktor haftasına uyumlu dedi bu ara areketleri sakin bebeğimn az hareket ettikçe stres oluyorum o etkiliyor galiba
MercimekVeaAnnesi Ben 30. Haftaya kadar 7 kilo aldım 30 dan sonra 6 kilo aldım suan 37. Haftadayım siz düşünün.... Ve normalde nasıl yiyorsam öyle yedim abartı bir yeme şeklim yok hatta ekmek pilav kısıtlı yiyorum aburcubura dikkat ettiğim halde 😞