Anneler dogumuma 6 hafta var hatta daha az . Ama ben hiç yürümedim . Hep arabayla gıttım geldım nereye gıdılcrkse . Dogumda cok korkuyom . Bebegımın kafası zaten yukarda . Iyce sıtres yaptım . Sımdıde yuruyunce agrılarım oluyor napcam hıc bılmıyorum . Onerınız varmı
Hiç yürümedim
Hatice_ceylan bende hiç yürümedim çatır çatır da doğurdum hiç sıkma kendini bebekler doğum şeklini kendi seçiyor bence
Anonimaney bılmıyorum ya yaklastı dogum korkuyorumda
Hatice_ceylan kendi adıma söyleyeyim senin bedenin için iyi oluyor daha rahat daha aktif daha dinç oluyorsun doğumdan önce de sonra da, bana kalsa riskli durumun yoksa akşamları bir hava almak için yürü İnan kendini daha iyi hissedeceksin
Vallahi bende şuan 36 haftaligim hiç yürümedim bende heryere arabayla gittim geldim artık yürüyemiyorum zaten sağ bacağının başlangıcı az bi hareketlenmede sancılanıyor doğumdan sonra napicam bilemiyorum allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏
HanifeOkutan avm ye gıdıyorum mesela yuruyorum hemen agrılarım oluyor . Zaten 3 haftadırda esım vırus yuzunden cıkarmıyor dısarı . Turluyeyd gelmek ıstedım ama turkıyeyede vardı vırıs . Korku ıcınde yasıyoruz .
Selcanntosunn bızım ev 3 katlı merdıvenı ın cık ın cık ınsallh bana yetmıstır . Ama yurumeyınce dogum zor dıyorlar .
Hatice_ceylan benımde 3 4 haftam var malum virüstü soğuktu bende yürüyemıyorum pilates yapiyorum evde
Gizem3410 hayırlısıyla kucagmıza allalım ınsallh ♥️
Hatice_ceylan ben de hiç yürümedim. Napcam bilmiyorum 3 gün var adet sancısı dışında hiçbir belirti yok. Doğuramamaktan korkuyorum. Sizin vaktiniz varmış evde yürüyün
offf cati muayenesi olamiorm 😭😭 bnm gbi olan varmi aranizda 37+2 yim bebegim 3400 suan normal dogum beklersek dahada alicak haftada 350 gram almaya basladi napcam dogmdan korkuorm bebegim kanala yerlesmis muayene olamadgm icin mecbur sezeryan olucam icin cok uzqgnm 😭😭😭
Hatice_ceylan 36 olduk bi dk oturmadık hala geziyorum ama bu işler yapı meselesi bence yatıp yatıp çatır çatır doğuran da var hiç oturmayıp doğuramayanda o yüzden çok üzülme evde egzersiz yap zararı değil faydası olur
Zehramomm ınsallh canım ya
idm saglıklı olsunda sezeryan ol derım kıloku massallj bebegınde dogmssı zor olur
Fdm evım zaten 3 katlı ın cık ın cık zaten yurumeye bedelde yınede yurumek farklı olur
Gizem3410 ay vırıus burda hoc kımse dısarı cıkmıyor herkez evde heryer kapalı marketlerde raflar bom bos
Hatice_ceylan bende çok yürüdüm ama sanmıyorum bişey olacağını 😒 son gün yürüyün dedi doktorum
Hatice_ceylan valla kuzum bende hiç yürümedim hatta yattığım yerden kalkmadım doguma 7 hafta kaldı bakalım kısmet 😂 doktora hiç yürümüyorum dedigimde evde mi hiç yürümüyorsun canım abartma demişti 😂 evde halimi görse anlar aslında.
Hatice_ceylan hiç kasma doktorum çok alakasz bişi yürümek demişti gerçekten de ben çok yürüdüm ama asla bi etkisi olmadı
Anne6161amine ınsallh kolayca dogururum