Dilanburak hiç birşeyim gelmedi bekliyoruz ama sanırım son ana kadar gelmicek açılma var mı? Bide cinsiyeti nedir

Son 15 benimde temizlik falan yapıyorum ki ortalık daha da kötüleşmeden doğum yapıp eve gelmek istiyorum bi an önce ama bana mısın demiyor. Pilates topu aldım hareketler yapıyorum.Ne kötü bi zamana denk geldi yavruşlarımız. Sağ salim kucağımıza alalaım hayırlısıyla hepimiz

Yesimkso amin inşallah hastaneler daha da kötüleşmeden bende doğsun istiyorum

Yvsbsra bizimde son 28 en son 2860 gramdi kızım 💗🐣 36 haftalığız bakalim henuz normal mi sezeryan mi bilmiyorum bidaki kontrolüm de öğrenicem inşallah çati muaynesinden sonra🙏

Gizem3410 bende dün oldum çatı muaynesi bi sıkıntı yok dedi ama çatı muaynesinde bile böyle bağırdıysan doğumda ne yapıcaksın dedi doktorum

cansu23 hayır daha kanala bile girmemiş paşamız umarım son güne kadar beklemez sizin var mı?

Yvsbsra hayır damar tıkanıklığı yüzünden riskli gebeyim. Önceki de sezaryendi , yine öyle olacak nadipse