2cocukluhayatadogru inşallah 😟
21. Hafta burun kemiği kısalığı
Mlkdurna ne güzel moral oldu bu bana anlatamam çok teşekkürler
Akademisyenanne evet öyle yapıcam tabi dayanabilirsem
Mlkdurna böbrek genişlemesi mi down riskiymiş acaba 😔
Dreamlike içinizi ferah tutun.ben de aynısını yaşadım.detaylıda burun kemiği kısalığı vardı.amniyosentez oldum ve sonuç çok şükür temiz çıktı.benim burnum da küçük,bana çekti sanırım
Edebiyat1989 teşekür ederim iyiki burası var
Mervemirac cnm böbrek genişlemesi veya büyümesi çogu gebelikte oluyomuş.sonradan geçiyomuş çogu özllikle erkekk bebeklerde sık görülüyomuş doguma kadar geçmezse dogduktan sonra sünnet olunca geçiyomuş içini ferah tut bişey olmaz inşllh 🙏
Dreamlike rica ederim.kaldı ki sizin tek bulgu çıkmış detaylıda anladığım kadarıyla.bizde 3 anomali vardı ona rağmen amniyosentez temiz geldi çok şükür.üzmeyin kendinizi de bebeğinizi de
2cocukluhayatadogru organ gelisimleri tamamlanmis oluyor fakat yuz olcumleri icin biraz daha beklemeyi uygun goruyor bazi doktorlar.
Mervemirac hayır değil, arkadaşımın yaşı vardı, bebeğin burun kemiği kısa çıktı bir de böbrek genişlemesi çıkınca küçük de olsa down riski ortaya çıktı. Doğduktan sonra böbrek gebnişlemesinden biraz Dr. a gidip geldi onun dışında bir problem yoktu
Nl-oguz3561 erkek bebekti, değerini bilmiyorum ama şimdi 1 yaşında sünnet oldu birkaç defa Dr. a gittiler şimdi düzeldi bir problemi yok çocuğun
gulkara benimki kiz insallah kuculur ya
Nl-oguz3561 düzelir inşallah sonrasında düzeldi onun sünnetten önce de büyümesi durmuştu zaten
gulkara sali gunu kontrol var bakcaklar yine 26+3 uz simdi bakalim dua edin
Nl-oguz3561 allah yardımcınız olsun isim neydi ismen dua edeyim. Benim de bebeğimde gelişim geriliği var anne karnında büyümüyor siz de dua ederseniz sevinirim 🙏
gulkara bebebegimin ismi belli degil ama benim adim beyza beyza kizi diye anarsan senin bebeginin cinsiyeti ne kuzum bide adi bende dua edim 🤗🤗🤗
gulkara ne kadarliksin canim bide kac haftalik gerilik var
Nl-oguz3561 Allah bütün yavrularımızı korusun