Fasulyemizzz 5.5 aylık hamileyim Nisa’nın yogunlugundan bıktım doktorum doğru düzgün takip yapmıyor Avrupa yakasında doktor önerebilirmisiniz muayne ücretleri nekadar ???
Fatmanurozgr Fasulyemizzz Bende Nisa da dogum yaptm Asiye hanm da gitmeden randevu aldm hep hıc cok bekleme sorunu yasamadm sadce 2 3 defa amileyatta oldugunda bekldm 9 aylık sürecte
Babykz_ Fasulyemizzz Medipol hastahanesinde Şehruz soysal arkadaşlarımın bi kaçı ona gidiyo ve çok memnunlar bende ona gidicem insaallah bu randevumde.
Sunshine1 Selam canım ben Acıbadem international a gidiyorum çok memnunum. Muayene 480 lira. Özel sağlık sigortam olduğu için indirimli 240 lira ödüyorum ben
Kbracnkymz İstanbul florence arzu hanıma gidiyorum şimdilik memnunum. Yan binada şişli florence var orası sgk anlaşmalı. Orda da yusuf beyi öneriyorlar. Özel sağlık sigortan varsa arzu hanımı önerebilirim. Arzu bebek
esenckir Kbracnkymz Merhaba, Arzu hanımla devam ettiniz mi acaba? Cevap vereblrseniz çok sevinirim bende 6+5 hamileyim ve arzu hanıma gitmeyi düşünüyorum
gamzosgamzos Bende Nisa hastanesinde Derya hanıma gidiyorum ama randevu aldıgim icin cok beklemiyorum ve Rabbim nasip ederse son donemlerim oldugu icin haftada bir cagiriyor 1 2 kere acil doguma gitti onun dısında bir sıkıntı yasamadim
masalsii Fasulyemizzz sefaköy rumeli hastanesi yağmur hanımı öneririm çok güler yüzlü ve hastanede yenidogan yogun bakım var ben oraya gidiyorum
Fatmanurozgr Fasulyemizzz zorunlu sezaryana döndü son gün 39+6ya kadr norml düsünyodk ama açılmam olmadı tansiyonum yüksek gidyodu bebek cigerlerme baskıda yapyodu oyüzden doktorum sezarynı önerdi iyikide sezaryen olmusum diyorum bebekte kilolu dogdu zaten