1. Hafta yanilmiyorsam. Riskliydim cunki dusuk ve onceki gebeligim asiri kanamaliydi.

Dnss0050 yanlış hatırlamıyorsam 6. Hafta da lekelenmem olduğu için baslatmıştı doktorum.13
    . Haftada bıraktım

Dnss0050 11. Haftada kanamam başladı 5 gün iğnesini kullanıp sonrasında hapa geçtik
    1 ay boyunca progestan hap kullandım kanamam da durdu zaten 16. Hafta itibariyle bıraktım

1. Haftada başladım kanamam oldu

Bana da hıc bır sıkayetım yokken verdı doktor almadım ezcaneden manyak adam sovuyorum arkasından sadece ıhtıyac olur anlarım ama sırf ılac verıyım olmamalı

Erken doğum riski vardı 23. Haftadan beri kullanıyorum. Yarın 34 hafta olacak inşallah ben hep fitil olarak kullandım.

Progestani fitil olarak kullaniyorum bende .Ama ben lavoba ihtiyqci olduğunda rahimde yanma oluyor idrar yaparken değil ama.Acaba tahriş mi oldu ki

Dnss0050 6. Haftadan itibaren fitil ve iğne olarak kullanıyorum

Dnss0050 içtiğim zaman bende de baş dönmesi çok yapmıştı. Doktorum fitil olarak alındığında daha etkili ve yan etkilerinin olmadığını söyledi. Fitil olarak kullandığımda baş dönmesi olmuyor. 5 haftalıktan itibaren kullanıyorum 10. Haftadayım

1. Haftada kasılmalarım başladı o zaman progestan günde 2 tane icmeye basladım . Ama çok sersemlik bas dönmesi yaptı fitil olarak günde bir kullanıyorum suanda 28+2 yiz. 1 ay daha kullan dedi bırakacagız herhalde 32. Haftada

Dnss0050 7. Hafta da başladım canım gunde 3 tane içiyordum 12 haftalık olduğumda bıraktı doktorum 1 dusuk yaptım şuan 13 haftalık hamileyim rahim arkası kanamam vardı onun için kulland fitil olarak değil ağız yoluyla aldim

1. Haftamda ogrenir ogrenmez basladim. Simdi 15 haftaligim hala devam. Ilk baslarda alttan kullandim yan etkisi hic olmamisti. Serklajdan sonra agizdan aliyorum artik. Uyku,yorgunluk yapiyor