Dnss0050 ilk gunden beri kullanıyorum betayi gördüğümüz anda başladı 27.haftadayim hala devam 🥲

Skn23 normal doğum şansı oluyor mu acaba benimde ilk günden beri kullanıyorum 27.haftadayim 32.de belki bırakırız dedi kesin sezeryan mi olur acaba

Dnss0050 5. Haftasında iğne ve fitil olarak başladım 12 de iğneyi 23 te fitili kestik çok şükür bir problem yaşamadım.

Dnss0050 progestani evet doktor ağızdan da alabilirsin dedi ama üzerinde vajinal fitil yazdığı için korktum

Hamile olduğumu bildiğim andan başladım 2 kutu içtim sonra bi daha kullanmadım

Dnss0050 kızıma düşük riskim varken iki hafta kullanmıştım

Sebahat25 banada şikayetim yokken verdi doktor hiçbir yan etkisi yok kullandım ve iyikide kullanmışım

Mrvm005 yaa canim benim insalalh benimde sağlıkla gelir umut verdin bana saol allah razı olsun ediyorum sürekli dua asla kalkmıyorum bende

Kızlar grip olduğunuzda kadın doğuma mı gidiyorsunuz kuşak burun boğaza mı hastayım bilemedim

Sebnem9593 şuan 19 haftalık. Kanama kesilene kadar ağızdan al daha sonra fitil olarak demişti

Emine_ylmaz63 yok canim. Serklaj genel anesteziyle yapildigi icin ne islem sirasinda ne sonrasinda agri hissetmedim. Onlem amacli oldugu icin surekli yat da demedi doktorum. Ama ben korkumdan cok hareket etmiyorum. Yurumeni de cok istemiuorum dedi doktor. Cok egilip kalkmiyorum

Bsrslr bende yeni başladım rahimde kanma var dedi ağızdan alıyorum mide bulantısı uyku halsizlik ayrı yapıyor ya inşallah emeklerimiz acılarımız boşuna gitmez rabim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

eceedmrll evet sürekli lekelenme yaşıyodum iğne kullandım progestan kullandım sonra rahmim normalden küçük olduğu için erken doğum riskim var diye 13. Haftada rahim ağzına dikiş atıldı ve ondan sonra lekelenme kesildi ama yine de kullanıyorum fitil olarak

• Dmt0 bunu yanıtladı.
          • Dmt0 bunu beğendi.

kubraQwe dogum yaptiktan aylar sonra annem ciddi bi gebelik gecirdigimi ogrenmisti 😁😁 o yuzden kendini strese sokacak herkezden gizle soyleme 3 ay ev supurmedim rahat. Kapi arkasinda tozlar birikmisti yavrumdan onemli degildi. Tayinciyiz o yuzden gelende yoktu rahattim o konuda sukur

1. Tüp bebek denemesi ve nihayet tuttu 😊transfer yapıldığı günden beri hem iğne, hemde vajinal tabletini kullanıyorum. 9+2 olduk, bu hafta son olacak inşallah 🙏