Dnss0050 ben transfer oldugumda başladım fitil ve iğneye hala da devam ediyorum ikizlere gebeyim lekelenmem var

Kızlar derecem 61 den 55 düştü sonra 75 oldu progesteronla böyle kullanan oldu mu

Sebnem9593 bende bayağıdır kullanıyorum da yaklaşık 2 ay olacak. Üç tane de iğnesini olmuştum. Sizin tekrar mı kanama oldu yeniden başlattı bırakınca bir daha başlatmaz diye düşünmüştüm

Rahim ağzı kısalığı sebebiyle 22.haftada başladım şuan 28+3 deyim 34 de bırakacağımı söyledi doktor

Nagi38 29 hafta da bebegim doğum pozisyonu almıştı çok aşağıdaydi yürümekte bile zorlanıyordum

Nagi38 27 mm idi dikiş gerekli görmedi doktor fitil olarak bunu kullanmamı söyledi

Nagi38 evimin ufak tefek işlerini yapıyorum sürekli yatmıyorum günlük hayatıma devam ediyorum ama yine de dikkat ediyorum tabi

Seyhanceren benımde 30 hafta 27 olculdude 3 kez kullanıyorum gunde korkuyorum erken dogum olucak dıye

33+1 de başlattı rahim ağzı kısalığı ve erken doğum riskim var diye fitil olarak kullanıyorum şuna 34+2 deyim

Nagi38 bende senin gibi çok endişeliyim ama bu fitili kullanarak 36 37. Haftaları gören okadar çok insan var ki umarım bizde o şanslı olanlardan oluruz 37. Haftadan sonra normal doğum oluyor zaten erken doğum riski ortadan kalkıyor