Seyhanceren benımde 30 hafta 27 olculdude 3 kez kullanıyorum gunde korkuyorum erken dogum olucak dıye
Progestan Kullananlar 🙇
Dnss0050 fitil olarak kullanırsanız baş dönmesi mide bulantısı yapmaz
- Düzenlendi
33+1 de başlattı rahim ağzı kısalığı ve erken doğum riskim var diye fitil olarak kullanıyorum şuna 34+2 deyim
Nagi38 bende senin gibi çok endişeliyim ama bu fitili kullanarak 36 37. Haftaları gören okadar çok insan var ki umarım bizde o şanslı olanlardan oluruz 37. Haftadan sonra normal doğum oluyor zaten erken doğum riski ortadan kalkıyor
Dnss0050 merhaba benim öncesinde 2 düştüğüm olduğu için 4. Haftada öğrenir öğrenmez başladım
Dnss0050 8.ci haftada başladım 1 ay kullandım bıraktırdı doktorum. 33.cu haftada tekrar başladım erken doğum riskim varmış 5 gündür kullanmaya devam ediyorum. Ne kadar süre kullanacagim bilmiyorum 🤗
Seyhanceren sızın sımdı kac hafta en son kac olculmustu
Dnss0050 9. Haftada başladım 12. Haftada bıraktım
Dnss0050 benim tansiyonumu dusuruyordu surekli ilk hamileligimde de oyleydi o zaman kimse birsey dememisti simdiki hamileligimde dr tabsiyon dusuklugu yapar fitil olarak alttan al hem daha etkili dedi alttan alinca rahatladim
Dnss0050 3. Haftada basladim
Dnss0050 beeeennn az önce bayıldım evin içinde, başım aşırı dönüyo ve dengemi kaynediyorum önümü göremiyorum çok kötüyüm ve daha 3.kez kullanıyorum
Fatma1- benim öncəsində de kanamam yoktu gelişiminde sorun vardı o yüzden günde 3 tane fitil olarak kullaniyordum sonra gelişimi normallesti doktor biraktirdi.24+3te kontrolde bebeğin kafasının çok aşağı düşdüyünü gördük erken doğum olabilir diye tekrar fitil bide proluton iyne baslatti
Bu nasıl bi ilaçmış ya gerçekten kendimi kaybettim ilk defa. Böyle bi baygınlık yaşamadım daha önce. Sürekli uyumak istiyorum çalıştığım için o kadar zor ki. Mecbur fitil olarak kullanıcsm artık
Nagi38 28+3 deyim şuan en son üç gün önce bakıldı 25 mm çıktı doktorum normal olduğunu söyledi 34 e kadar kullanmaya devam dedi
Bende yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, 5. Haftada başladım, fitil olarak kullanıyorum. Her seferinde kullandıktan sonra kahverengi leke geliyor, sizde de oluyor mu böyle bir şey
Seyhanceren anladım ınsallah kısalmadan devam eder bızımkılerde
Nagi38 amin canım amin 🙏