Ben kullandım fitil olarak kanamam oldugu için ama baş dönmesi ve kabus görüyordum titreyerek uyanıyordum kullandığımda ama Bebeğim için
Progestan Kullananlar 🙇
Kızlarrrrr
Ben 6. Haftamda başlamıştım kahverengi lekenmem gelmişti 10 gün kullan bırak dedi doktor bıraktım şimdi 10. Haftanın ıcındeyım bu zamana kadar bişey olmamıştı yine bugun bir damla kan ve sonrasındada sildikçe kahverengi leke geldi kullanmaya başladım şuan bunu yaşayan oldumu
Miniko27 canım doktoruna danış fitil olarak kullan
Bende 19.haftada başladım bebeğin eşi aşağıda olduğu için verdi doktor hem hap olarak hemde haftada bir iğnesini vurunuyorum Rabbim hepimize kolaylıklar nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Sebnem9593 kanamam durdu ama kahverengimsi lekelenmem var 3-4 gündür yoktı bugün başladı moralimi bozdu
Kfybstn92 çook tahriş yapıyor ben ilaç tamamen akınca bepantol pişik kremi kullanıyorum doktorum söyledi
AyseOzmen tüp bebekle 3.5 aylık hamileyim, 3 aydır her gün ama her gün kullanmama rağmen, çok yoğun bacaklarımdan fışkırarak akan 2 büyük kanama yaşadım orda tutacak olan ilaç değil Allah ama yine de bu şekilde ilaç kullanarak kendimi biraz daha rahat hissediyorum. Kullanmamız gerekiyor ise ertelemeyin sadece tahriş yapıyor yaparsa
- Düzenlendi
Dnss0050 4 yada 5 sanırım ilk gebeliğim de çok kanamam olmuştu ben hem progestan hemde iynesini kullandım 3 doz o şekilde çocuk tutunmuştu aynı zamanda fitilde kullandım çok iyi ve etkili bir ilaç çok şükür şimdi 4 yaşında oğlum 🙏
aysun1-zleli ohh ne güzel Allah bağışlasın bizlere de nasip etsin Allahım sağlıkla vaktinde kolay bi şekilde kucağımıza almayı ♥️
Dnss0050 içersen sersem yapıyor sarhoş hibi oluyorsunuz. O yüzden doktorlar fitil gibi alttan atmayı öneriyor 🤭
5.haftamda riskli olduğu için doktor vermişti
Dnss0050 5.hafta da başladım 12.haftama kadar sürekli sonrasında 16.haftama kadar aralıklarla kullandım
Dnss0050 7. Haftadada kanamam olmuştu başladım 32 haftalık olduk devam ediyorum hala
Simge_celen_ozyildiz_ ben ağız yoluyla hap kullandım ama baş dönmesi çok yaptı bende sizde oldumu
Sebnem9593 fitil gibimi kullandınız
Duruyubeklerken evet bende iş yerinde oldum ama fitil olarak sabah akşam nasıl yapmalıyım bilmiyorum
minibebisim evet aynen bende çalıştığım için düşünüyorum şuan