Fatma1- benim öncəsində de kanamam yoktu gelişiminde sorun vardı o yüzden günde 3 tane fitil olarak kullaniyordum sonra gelişimi normallesti doktor biraktirdi.24+3te kontrolde bebeğin kafasının çok aşağı düşdüyünü gördük erken doğum olabilir diye tekrar fitil bide proluton iyne baslatti
Progestan Kullananlar 🙇
Bu nasıl bi ilaçmış ya gerçekten kendimi kaybettim ilk defa. Böyle bi baygınlık yaşamadım daha önce. Sürekli uyumak istiyorum çalıştığım için o kadar zor ki. Mecbur fitil olarak kullanıcsm artık
Nagi38 28+3 deyim şuan en son üç gün önce bakıldı 25 mm çıktı doktorum normal olduğunu söyledi 34 e kadar kullanmaya devam dedi
Bende yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, 5. Haftada başladım, fitil olarak kullanıyorum. Her seferinde kullandıktan sonra kahverengi leke geliyor, sizde de oluyor mu böyle bir şey
Seyhanceren anladım ınsallah kısalmadan devam eder bızımkılerde
Nagi38 amin canım amin 🙏
Dnss0050 kanamam olduğu için 9. Haftada başladım
Dnss0050 6. Haftada başladım 13.haftadayım hala devam ediyorum
Sbel34 bende aynı sen gibi başlamıştım 2 3 hafta devam ediyor sonra bitiyor.Biterkende pıhtı gibi bir parça olmuştu bir daha olmadı
Balahatunn serklajdan sonra doktor mu söyledi ağızdan almayı siz mi öyle kullanıyorsunuz. Ben de Serklajlıyım enfeksiyon yapıyor gibi geliyor.
Sbel34 bende 2 düşuğüm olduğu için hemen başladım benimde kahve lekelenme lerim oluyor azar azar gün içinde fitil olarak kullanıyorum hayırlısi artık hapin yaptığını düşünmüyorum tedirgin olma daha öncede kullanmıştım ben bırakınca artıyor lekelenme ler VS
Gzdece doktor enfeksiyon yapabilir dedi. O yuzden agizdan aliyorum
Dnss0050 Bende sol bacak uyuşması yaptı normal mi acaba
12minikmucize16 benim 4. Hamileliğim ondan ister istemez herşeyi takıyorum sitres yapıyorum 😌
Balahatunn anladım teşekkürler. Bende bir kaç gündür ağızdan almaya başladım etkisi azalır diye korkuyordum.
Balahatunn karın sertleşmeniz oluyor mu
Öğrendiğimden beri kullanıyorum. Önce 1 snra 2 şimdi günde 3 e çıkardık. Fitil olarak kullanıyorum. Ama o akıntısından bıktım. Böyle de devam ederse doğuma kadar kullanıcam sanırım
Dnss0050 18+6 hala fitil olarak kullanıyorum. Ki 35 haftaya kadar da kullanıma devam