Dnss0050 ad bi kanamam olduğu için 2 hafta kullanmıştım sonra kendim bıraktım tekrar kanamam olmadığı için. Uyuşturucu kullanmışım gibi sersem yapıyordu beni . Arkadaşımla konuşurken uyuyakalmışım onu içtiğim dönemde 😀😀

Dnss0050 6.hafta da başladım 8. Hafta da kalbi durdu kürtaj oldum .

Dnss0050 6 haftalıkken başladım hap olarak ağır geldi fitile döndüm 18 haftalık olduk şükür kesildi ama koruma amaçlı doktor geceleri yatarken atmamı söyledi normalde 200mg günde iki kere kullanıyordum çok zorlu bir süreçti hele o kaybetme korkusu 🥺

Dnss0050 7. Haftada başladım 16. Haftaya kadar kullan dedi doktor ben 15. Haftada bıraktım

Dnss0050
Kızlar bende bugun kontrole gittim 28+2 yiz.
Doktor rutin ultrsaon muayenemi yaparken herşey normal bebeğin gelişimi güzel. Suyun artmış ama şekerin normal olduğu için içimiz rahat beslenmene dikkat et şekerden uzak dur yine dedi. Sonra bebeğin çok hareketlendiğini vajinada çok baskı hissettiğimi sanki çıkamamış gibi tırmalar hissimin olduğunu anlattım güldü. Bi bakalım rahme dedi. Alttan muayene etti “”” erken doğum riski “”” var dedi. Rahim 11 mm 1 cmkadar kısalmış dedi. Progestan endolin ve oceon magnezyum verdi. Progestonı fitil olarak kullanıcaksın dedi. Daha sık takip edicez riskli gruptasın dedi. Normalde bu gibi durumlarda dikişte atılıyor ama önce ilaç tedavisi uyguluyoruz dedi. Çok stres oldum çok korkuyorum bebeğime birşey olursa diye canım gidiyor😔

Dnss0050 7. Haftada başladım çok ağrım oldu aniden. Düşük tehlikem vardı. şuan 15 haftalık halada kullanıyorum

Dnss0050 baştan beri kullanıyorum şu anda 29. Haftadayım doğuma kadar kullancam

Gamzeeadnx Kese etrafinda kanama vardi . Lekelenme oldu o yuzden 5 haftasindan 12 haftasina kadar kullandim iynede yapdilar ilacda . 2 tanede serum takdilar)

1. haftamdayım yeni başladım progestana rahim ağzı sınırda olduğu için. Fitil olarak kullanıyorum alt karında yanma ve aşağıda ağrı ve baskı var sizlerde de var mı?

Dnss0050
    5.ci haftada başladım ve 21.ci haftaya girdim fitil olarak kullanmaya devam ediyorum .

Benim ikinci gebeliğim ilk bebeğimi 19 haftalıkken kaybettim. Doktor rahim ağzı yetmezliği olduğunu söyledi. 12+5de serklaj ameliyatı oldum. Doktor fitil olarak sabah akşam kullanmam gerektiğini söyledi. Şuan 19+1iz. Doktorum önümüzdeki haftalar riskli istirahat dedi elimden geleni yapıyorum ister istemez stres de oluyor. Bakalım iki hafta sonra detaylı ultrasonumuz var nasipse. Doktorunuz nasıl tavsiye ettiyse kullanın kızlar erken Doğumu önlüyor diye biliyorum bu ilacı tabi ki herşey allahtan. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, Sağsalim kucağımıza alabilmeyi nasip etsin 🙏🏻