18 gün sonra

Sultan_46 ya çok sevindim bende ozamanları görürüm umarım bu saatten sonra doğsa da hiç bi sıkıntı olmaz çok şükür 🥰
Progestanı bıraktın mı bıraktıysan kaçıncı haftanda bıraktın canım

Seyhanceren 35. Haftama gireceğim yarın inşAllah canım. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Yarın doktor kontrolüm var. Doktorum rahim ağzı falan bakmıyor artık. Sen ne durumdasın

Sebahat25 evet aynısını bana da yaptı erken doğum riskim de yok herhangi bir anormallik de yok kafayı yemişler ya

bluefish çok şükür çok sevindim canım senin adına benimde yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor

Floraflorr kendi uzerlerinden sorumluluk atmak icin bi anormallik olsa tm ama yokken evet sacmalik

25 gün sonra

Kfybstn92 enfeksiyonunuz olabilir belki bu riski de o tetikledi tam idrar tetkiki isteyinndoktorunuzla konuşup bende de durum aynı çünkü

Floraflorr tahlil vs yaptirmıştım canim o zamanlar çok şükür bı sıkıntı yokmuş.Şunu farkettim progestani fitil olarak attığımızda çok ileri ittirmedigimizdede yanma oluyor.siz kaç haftaliksiniz

Aylinsevim ben de aynı 29 haftalık oldum ve progestan fitil başladım. Kasılmalarım var sizin de mi kasılmanız vardı?

Dnss0050 6 haftalikken başladık suan 12 haftaligiz elimde bitti tekrar yazarlarımi bilmiyorum ben iğnesinide vurumdun

minibebisim genelde fitil olarak öneriliyor zaten etkisi daha fazla oluyor yan etkisi de daha az kesinlikle öyle kullanın ben 34. Haftaya kadar kullandım fitil olarak yan etki görmedim