Progestan Kullananlar 🙇
ikidelibirkedibirbebek Aynen bende. Çalışmıyorum 21. Haftadayım ayda bir lekelenme oluyor. Yürüyüş yasak, evde dinleniyorum sürekli buna rağmen bugün gene lekelendim. Kontrole gittim hiç bir sıkıntı yok ama lekeler geliyor kafayı yicem. Sabah akşam progestan günde bir magnezyum akşamları kan sulandırıcı alıyorum.
Dnss0050 22 de başladık 37 de bırakıcaz son 2 hafta
Dnss0050 28de başladım rahim ağzı kısalığı olduğunu 40cm olması gerekirken 33 cme düştüğünü söyledi bu yüzden erken doğum riskim var şu an 29+2 deyiz 34e kadar kullanacağım umarım işe yarar
kubraQwe ilk 3 ay cok dikkat ettim kimseye soylemedim kanamami riskimi yerimden kalkmadim kahvalti disinda aksam yemegini esim hazirladi hep. Adet kanamasi gibi kanamam olurdu ve dusuk yapiyorum diye korkarak giderdim. Cok sukur 3 yasinda suanda saglikla dogdu. Strestten kendini uzak tut. Gerekirse seni panik yapacak kimseye soyleme annen de dahil. Ellerini karnina koy ve onu istediginizi sevdiginizi soyle bol bol ayetel kursi oku elin karninda dualar et. Rabbim nasip ederse doguyorlar cunki. Ilki nokta kadarbi kan lekesiyle dusunce bundaki adet kanamalari beni cok korkutmustu. Progestan igne ayri hap vajinadan koyuyordum ayri cok mucadele verdim cok sukur bu gunumuze
Merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim 25-3 günlüğüm erken doğum riskine karşı progestan iğne yazdı doktor iğneyi yaptıktan 7 saat sonra hafif kanlı akıntım oldu sizce normal mi daha önce aynı durumu yaşayan var mı ?
Seloguz Çok geçmiş olsun sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inşallah. Zor geçiyor Allah yardımcımız olsun
Tşkr ederim aynı durumu yaşan varsa cvp bekliyorm normal mi ne yapılabilir bu durumda doktoruma ulaşamıyorum bu saate hastaneyede gidemiyorum
DilekKorkmaz02 kanaman olduğunda bir sıkıntın oldu mu . Bende var korkuyorum biraz , normal mi 6+2 haftam
Balahatunn nasıl agrı felan oluyor mu bende bu hafta olacm ilk gebeliğim erken doğumla sonuçlandı bu sefer korkuyorum agrı felan nasıl davranıyprusun ?
Dnss0050 5.haftada başladım 28.haftada bıraktım
AmineSH Lekelenmeden dolayimi kullaniyorsunuz
- Haftada başladım 37 haftalığım şuan hala kullanıyorum rahim içi perde mevcut düşük ve erken doğum riskinden dolayı kullandım,kullanıyorum
- Haftada başladım 2 tane iğne bide hap kanamam vardi şimdi 9 hafta 6 günlük doktora gitcm bakalm kanamam azaldı çok hafif leke akinti seklinde var inş vermez çünkü çok ağır bir ilaç ben ilacı içince yataktan kalkamyrm
eceedmrll benim iki kere oldu ikisinde de bir sebebi vardı.İlkinde plesentası aşağı yerleştiği için demişti.Şimdi de rahim ağzı kısalığı dedi.Sebepsiz olması bana enteresan geldi.Acaba başka bir doktora daha mı gitseniz?