Dnss0050 5.haftada başladım 28.haftada bıraktım
Progestan Kullananlar 🙇
AmineSH Lekelenmeden dolayimi kullaniyorsunuz
- Haftada başladım 37 haftalığım şuan hala kullanıyorum rahim içi perde mevcut düşük ve erken doğum riskinden dolayı kullandım,kullanıyorum
- Haftada başladım 2 tane iğne bide hap kanamam vardi şimdi 9 hafta 6 günlük doktora gitcm bakalm kanamam azaldı çok hafif leke akinti seklinde var inş vermez çünkü çok ağır bir ilaç ben ilacı içince yataktan kalkamyrm
eceedmrll benim iki kere oldu ikisinde de bir sebebi vardı.İlkinde plesentası aşağı yerleştiği için demişti.Şimdi de rahim ağzı kısalığı dedi.Sebepsiz olması bana enteresan geldi.Acaba başka bir doktora daha mı gitseniz?
Dnss0050 daha önce hiç mantar olmadım bilemicem, ama kaşıntı koku vs oomadı ben de hiç. Bildiğin hop hop yanmalı tahrişli sürekli üflme isteği oluyor bebek pişiği gibi
Dnss0050
Evet içtikten kısa süre sonra etkisini baş dönmesi olarak bende yaşıyodum ve hemen uykum geliyodu uyumak istiyodum
Dnss0050 ilk gunden beri kullanıyorum betayi gördüğümüz anda başladı 27.haftadayim hala devam 🥲
Skn23 normal doğum şansı oluyor mu acaba benimde ilk günden beri kullanıyorum 27.haftadayim 32.de belki bırakırız dedi kesin sezeryan mi olur acaba
benaslindayohum doğum sezeryan mi olucak normal doğum şansı var mı acaba benimde sanırım doğuma kadar devam 32de belki biraktiririm dedi çünkü
Fatma1- kaç haftalık suan ?devam et bence fitile doktora görün
Dnss0050 progestani evet doktor ağızdan da alabilirsin dedi ama üzerinde vajinal fitil yazdığı için korktum
Hamile olduğumu bildiğim andan başladım 2 kutu içtim sonra bi daha kullanmadım
eceedmrll yok hayır 1kere oldu hastanede yattım öğünden sonra hiç olmadı