5.haftamda riskli olduğu için doktor vermişti

Duruyubeklerken evet bende iş yerinde oldum ama fitil olarak sabah akşam nasıl yapmalıyım bilmiyorum

Dnss0050 6.haftada başladım. Fitil olarak kullanıyorum uyku halsizlik ve agresiflik yapıyor. Zamanla alıştım

Sebahat25 belki sana söylemediği bir nedenden dolayı vermiştir rahim ağzı kısalığı vs. İçinde kullanılıyor belirti olmuyor onda da

33+4 degim doktor progesyan önerdi erken doğum riskine karşı bırgun kullandım asırı baş donmesi yaptı bırkatım kullnamlımıyım etkısı varmı erkm dogum uzerıne

Dnss0050 ad bi kanamam olduğu için 2 hafta kullanmıştım sonra kendim bıraktım tekrar kanamam olmadığı için. Uyuşturucu kullanmışım gibi sersem yapıyordu beni . Arkadaşımla konuşurken uyuyakalmışım onu içtiğim dönemde 😀😀

Dnss0050 6.hafta da başladım 8. Hafta da kalbi durdu kürtaj oldum .

Dnss0050 6 haftalıkken başladım hap olarak ağır geldi fitile döndüm 18 haftalık olduk şükür kesildi ama koruma amaçlı doktor geceleri yatarken atmamı söyledi normalde 200mg günde iki kere kullanıyordum çok zorlu bir süreçti hele o kaybetme korkusu 🥺

Dnss0050 7. Haftada başladım 16. Haftaya kadar kullan dedi doktor ben 15. Haftada bıraktım