1. Tüp bebek denemesi ve nihayet tuttu 😊transfer yapıldığı günden beri hem iğne, hemde vajinal tabletini kullanıyorum. 9+2 olduk, bu hafta son olacak inşallah 🙏

Dnss0050 ben ilk haftalardan başladım, her gece fitil olarak takıyorum. Ama bugünden beri sabah akşam olarak takacağım. 19hafta+4 günlüğüz. Rahim ağzı uzunluğu 3.5sm ama hunileşmeden şüphelendi dr.

Dnss0050 tüp bebek gebesiyim transfer öncesinden beri kullanıyorum 16.haftadayım doktorum hala devam ettiriyor her ihtimale karşı :)

hilal4721 Amin canım benim içini rahat tut hiç birseyi hiç kimseyi düşünme sakın kalmaya çalış eğer çalışmıyorsan bol bol uyu dinlendir kendini yukarı falan uzanma ev süpürme 3 aydır eşim yapiyo ev işlerini dikkat et baslarda sıkıntı oluyo ama bünye ilaca alışıyor zamanla merak etme

Dnss0050 8.haftada başladı ilk gebeliğim düşük olduğundan direk başladım kaç hafta kullanacağımı bilmiyorum

Nagi38 Evet özellikle 28. Haftaya kadar hep yattım sonra yavaş yavaş yemek yapmak için kalktım ama ara ara oturup dinlenerek yaptim. Hiç bir yere gitmedim sadece haftada bir kontrol ve iğne için hastaneye gittim. hala yatıyorum ev işlerini hep eşim yaptı sağolsun. Son sınır 34 du artık ayaklandim biraz hep yatmakta yoruyor insanı.

Sultan_46 prpluton nıye vuruyolar onun etkısı ne baska ne ılac kullandınız pekı

Balahatunn canım serklajdan sonra dikkat etmen gereken şeyler varmı ne bilim sürekli yatış halindemisin yoksa normal günlük hayatına devam ediyormusun

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Nagi38 Pruluton düşük iğnesi rahmi onarıyor benim rahmim çok yumuşakti bebegimde çok aşağıdaki hep kasiklarimda hissettim ve hep karnımda kasılıyordu şimdi büyüdü tabi yukarı çıktı ama hala çok aşağıya baskı yapıyor. Magnezyum kullandım. Bide sürekli yattığim için önlem amaçlı kan sulandırıci iğne kullandım hergün evde koldan vurduk.

mariye0915- Canım kendini hiç korkutma. Ben olunca başta tedirgin oldum olacakları bilmediğim için. Sonrasında bir sürü kadın da gördüm neredeyse hepsi progestan kullanıyor.