- Tüp bebek denemesi ve nihayet tuttu 😊transfer yapıldığı günden beri hem iğne, hemde vajinal tabletini kullanıyorum. 9+2 olduk, bu hafta son olacak inşallah 🙏
Progestan Kullananlar 🙇
Nagi38 Evet özellikle 28. Haftaya kadar hep yattım sonra yavaş yavaş yemek yapmak için kalktım ama ara ara oturup dinlenerek yaptim. Hiç bir yere gitmedim sadece haftada bir kontrol ve iğne için hastaneye gittim. hala yatıyorum ev işlerini hep eşim yaptı sağolsun. Son sınır 34 du artık ayaklandim biraz hep yatmakta yoruyor insanı.
Seyhanceren teşekkür ederim öyle yapıcam 🙏🏻
Balahatunn canım serklajdan sonra dikkat etmen gereken şeyler varmı ne bilim sürekli yatış halindemisin yoksa normal günlük hayatına devam ediyormusun
mucizemgelsin61 tamamen yat demedi doktorum. Onlem amacli atildigi icin. Ama cok yurumeni tavsiye etmem, temizlik filan yapma dedi
Seyhanceren amin inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde alalım kucağımıza🙏
Balahatunn öylemii hımmm tabi dikkat etmek gerekiyormuş baya anladım cnm geçmiş olsun
Canimucizem benim 2. Doğumum olucak, ilki sezaryen olduğu için gene sezaryen olucak 🤗😊
MonicaGeller ağızdan almayı deneyin doktorunuza danışın
Nagi38 Pruluton düşük iğnesi rahmi onarıyor benim rahmim çok yumuşakti bebegimde çok aşağıdaki hep kasiklarimda hissettim ve hep karnımda kasılıyordu şimdi büyüdü tabi yukarı çıktı ama hala çok aşağıya baskı yapıyor. Magnezyum kullandım. Bide sürekli yattığim için önlem amaçlı kan sulandırıci iğne kullandım hergün evde koldan vurduk.
mariye0915- Canım kendini hiç korkutma. Ben olunca başta tedirgin oldum olacakları bilmediğim için. Sonrasında bir sürü kadın da gördüm neredeyse hepsi progestan kullanıyor.
benaslindayohum hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bende kontrolüm de sorucam ama normal olacağını artık sanmıyorum