Rahim ağzı kısalığı sebebiyle 22.haftada başladım şuan 28+3 deyim 34 de bırakacağımı söyledi doktor

Nagi38 29 hafta da bebegim doğum pozisyonu almıştı çok aşağıdaydi yürümekte bile zorlanıyordum

Nagi38 27 mm idi dikiş gerekli görmedi doktor fitil olarak bunu kullanmamı söyledi

Nagi38 evimin ufak tefek işlerini yapıyorum sürekli yatmıyorum günlük hayatıma devam ediyorum ama yine de dikkat ediyorum tabi

Seyhanceren benımde 30 hafta 27 olculdude 3 kez kullanıyorum gunde korkuyorum erken dogum olucak dıye

33+1 de başlattı rahim ağzı kısalığı ve erken doğum riskim var diye fitil olarak kullanıyorum şuna 34+2 deyim

Nagi38 bende senin gibi çok endişeliyim ama bu fitili kullanarak 36 37. Haftaları gören okadar çok insan var ki umarım bizde o şanslı olanlardan oluruz 37. Haftadan sonra normal doğum oluyor zaten erken doğum riski ortadan kalkıyor

Dnss0050 11 den 18. Haftaya kadar kullandım. Sanırım gelecek hafta gene basliycam 27. Haftadan doğuma kadar kullanicam

Dnss0050 merhaba benim öncesinde 2 düştüğüm olduğu için 4. Haftada öğrenir öğrenmez başladım

Dnss0050 8.ci haftada başladım 1 ay kullandım bıraktırdı doktorum. 33.cu haftada tekrar başladım erken doğum riskim varmış 5 gündür kullanmaya devam ediyorum. Ne kadar süre kullanacagim bilmiyorum 🤗

Dnss0050 Kanamam olduğu için 11. Hafta da başladım. 2 kez kanamam oldu. 16. Haftaya kadar devam edeceğiz. Sonrası için kontrol yapacak.

Dnss0050 benim tansiyonumu dusuruyordu surekli ilk hamileligimde de oyleydi o zaman kimse birsey dememisti simdiki hamileligimde dr tabsiyon dusuklugu yapar fitil olarak alttan al hem daha etkili dedi alttan alinca rahatladim