Eray-fatma29 işlem tariniz ne zamandı acaba bizde yaptırcaz 300 TL fiyat verdiler ?
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
_elsamm1 ne zaman yaptırdınız acaba bende salı günü yaptırıcam orda☺️
Ecesuben Bakırköy Dr şadi konuk egıtım araştırmada yaptırdım perinatoloji doktoru var orda
Fehmi yazicioglundan randevu aldim kagithanede muayesi varmis 500 lira dr yonlendirdi gidio memnun olan cok bakalim hayirlisi 3 hafta sonraya randevumuz
Deletedmom54 Ama simdi yeni is buldum ama hamile olduğum icin kabul etmeyebilirler bakalim ne diyecekler.
Istanbul esenyurt mediplus hastanesinde 250 tl
E_BB06 merhaba ben de Ortadoğu ya gidiyorum yaptırdınız mı detaylı ultrason doğum paketine dahil mi
SedaMurcak cinsiyet belli oldu mu bende 12+2oldumda🤗🤗
HappyMom
Selamm guzell mi guzel sirin anneler ve anne adaylariiii🥰♥️
{ İstanbul } icin konusiyim
- {Bahcelievler meltem hastanesi} baya uygun 300 tlye ayrintili ultrason yapiyoo dusunenelere tavsiye ederim cok arastirdim baska uygun olan yok ben nisa hastanesine gidiyorum normalde orda 530 tl idi oyuzden meltem de yapmayi dusunuyorum insaAllah 🌸🤰
Nurgul61 merhaba ne zaman randevunuz bende nisaya gidiyorum da daha uygun var mı diye arıyordum orası hiç denk gelmedi. Doktor ismi nedir
Hzl umarım gönlünüze göre olur mesleğiniz neydi
Ebruakcetin meltem hastanesini googldan bulursun hasnedar bagcilsr caddesinde bende numarasini oyle aldim eltim orda dogum yapmisti hastane olarak hic begenmedim odalari vs devletten daha beter ama ultrasonda uygunn olmasi cezbeciyo insani burda bi doktor yapiyo zaten ayrintili ultrasonu adi nesrin bende daha gitmedim randevu aldim suan gunun gelmesini bekliyorum radyoloji doktoru olarak nesrin hanim ilgileniyomus ayrintili ultrasonu o yapiyomus
Ebruakcetin Gungorende ilgi hastaneside var orda da 250 tl daha uygun ama yapan doktor erkek eger senin icin sikinti yoksa orasi daha uygun meltemdem ben baayan aradigim icin burasi cazip geldi
Nurgul61 bende bayan olsun istiyorum . Meltemde radyoloji mı perinatoloji mı ?
Karsesi tabiki bilgi için dönüş yaparım size 🌺
Nurgul61 bunu daha sonra okudum radyoloji olduğunu yeni gördüm. Bilgi için teşekkür ederim canım 🙂
Selin_4071 evet yaptırdım canım henüz hala paket almadık doğumu orada düşünmüyorum 😊 paket dışı yaptırsanda pakette herhangi bir fiyat oynamıyor