HappyMom Merhaba canımız annelerimiz🥰 Bu başlığın altına 4 boyutlu ultrason (detaylı ultrason) için gittiğiniz/gideceğiniz; Şehir İnceleme için tercih ettiğiniz yerin adı İşlem ücreti Gittiyseniz memnuniyet durumuzu yazabilirsiniz.🖊
ipekayan HappyMom Merhabalar, İstanbul Fatih ilçesi çapa özel Hastanesi’nde yaptrdm haziran ayında 350 TL ödedim. Daha uygunu yoktu diğer özeller uçmuş ☺️ Doktordan da memnunum.
Gizem59 HappyMom Tekirdağ veya Çorlu’da yaptıran arkadaşlar varmı hangi doktor hangi hastane ücret ne kadar
Nezkavran ipekayan Aynı gün sonuç alabildin mi? ilgililer miydi canım bende oraya gitmeyi düşünüyorum fiyatı daha cazip geldi🙂
Kizimveoglumm Tomrisme merhaba bu ayın 26 sında kendisinde randevum var burdan bir arkadaş önerdi banada yakın zamandamı gittiniz ilgi alaka nasıldı ultrason kaç dk sürdü verdigi resimler nasıldı cd kayıt yaptımı 🙄çok soru sordum biraz hakkınızı helal edin 😇 4 boyutlu detaylı ultrason bu bebeğin herşeyine bakılan ultrason oluyor demi bazıları farklı oluyor galiba 😇
Mores Tomrisme ortalama ne kadar sürdü işlem? Doktor ilgili miydi? Fotoğraf verdi mi? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
SedaMurcak zeyzey95 kaçıncı haftada baktırdınız bende veterinerliğin orada oturuyorum cok yakınmış bana
cinarsu zeyzey95 bende memnundum, taaki kontrole gidene kadar. İlk gidisimizde ilgili güler yüzlü konuşkan adam gitmiş yerine bambaşka soğuk biri gelmişti. Keşke beni kontrole hiç cagirmasaydida aklımda böyle kalmasaydı diye ne çok üzüldüm tahmin bile edemezsiniz.
SedaMurcak Maltepe Tıp hastanesi 310₺’ye bakıyor. Muayene ucreti de 75₺ ödüyorum. Baska yerler 500-600 diyor çok fark var arada. Daha detaylı ultrason baktırmadım doktorum 5. Ay’da baktırırsınız şimdi gereği yok dedi. Sağlıkla gelsinler İnsallah. 🤲🤲❤️
Aynurka SedaMurcak ben ozel Fatih hastanesinde yapdiriyorum henuz dopler yaomadilar gurisi ucreti 60tele cok memnunum o hastaneden altinci ayindayim baska neler yapdirmak lazim soylermisiniz
Gd1992 Adanada profosor doktor ebru tarıma gıttım 35 40 dakıka arası baktı cokta memnun kaldım fiyat 650 tl
Almen Gd1992 bende duydum onu benimde bu hafta yapmam gerek ortadoğuya gidiyorum bana 970 tl söylediler yapmadım çok uçuk bir fiyat olduğu için
zeyzey95 SedaMurcak 21+5 de gittim. Detaylı için en ideal zaman 21-22 arası zaten hem bebeğin yüzüde net görünüyor kapatmazsa tabi 😂 doktorun cihazı çok iyi ben kilolu olduğum halde baya net görüntüler aldım. CD içinde 20 tane falan fotoğraf veriyo+rapor veriyor 40 dk falan sürdü herşeyi anlatarak bakıyor
Gs-01-03-2020 gamzee123 memnun kalırsanız yazabilir mısınız bende oraya gidiyorum normal muayeneye renki ulturasyon a var daha ama bilgilendirirseniz sevinirim
Haso53 gamzee123 HappyMom rize eğitim ve araştırma hastanesinde ücret vermeden bakıldı çokta memnun kaldım 😊
Nazlikcr zeyzey95 bende şuan 22+5 gitsem olur mu acaba doktorum geçmiş dedi bende artık yaptırmak istemedim gelen herşey allahtan bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum içim rahat
Zeyno28 Gizem59 ben yaptıracağım Ekim ayında sadece Vega da olduğunu duydum fiyat sordum 700₺ dediler
Masalela Gizem59 vatan hastanesi emre bey yapıyor 700 tl. Sıra bulmak çok zor. çerkezköy optimed hastanesi halil aslan 500 tl. Bence çok ilgili.
Tuba59 Gizem59 Tekirdağ’da Sinem Albayrak kaya tabiki özel muayenesi var çarşıda Şar pastanesinin aşağısında instgram adreside var kesinlikle ona gidin canım doktorum 2.ye doğum yapacam yine onda🥰🥰🤗çok memnun kalirsiniz
SedaMurcak Ozgebyr bende oraya gidiyorum 🙈 ama daha renkli ultrason cektirmedim 12. Haftaya yeni girdik
rumeysaa1 HappyMom istanbul-pendik Halil mesut renkli ultrasonda yaptırdım fiyatı 390₺ di çok memnun kalmıştım doktorda baya iyiydi detaylıca gösterdi herkese tavsiye ederim☺️
ikizzannesi rumeysaa1 bende pendikte dr araştırıyorum dr halil mesut u çokça duydum. Herkes baya memnun. Kendisi radyoloji uzmanı sanırım. Çikan görüntülerle ilgili bir problem olup olmadığı hakkında bilgi veriyor mu. Yoksa yazdığı raporu kendi takip eden doktorunuza mi götürüp bilgi alıyorsunuz ? Ayrıca belge çıktı olarak ne veriyor acaba 😊
Selengunes rumeysaa1 merhabalar bilgim olmadigi icin soruyorum ben ozel bi doktora gidiyorum detayli ultrason icin ayri bi yere mi gitmek gerekiyor yoksa kendi doktorumuzun cihazinin yeterlilik durumuna gore mi degisiyor?
Bilibon Nursenasya eft halil beyi cok begeniyolar banada cok yakin ama o radyoloji bizim dr ille perinatolog olsun dio yoksa banada herkes oraya git dioo
Ebrugur123 Nursenasya bende orda yaptirmayi dusunuyorum 15 haftaligim daha randevusuz gidiliyor diye biliyorum oyle mi acaba
Sukusum Mihrimah41 ben de öner bey e gitmeyi düşünüyorum artık biraz bilgi cerir misiniz nasıl bi doktor memnun musunuz ?
Eecnr Mihrimah41 siz indirim yaptırdınızmı yoksa direk ucret bumu anlașmalari oluyor ya onu sormak istedim? Birde nasildi memnun kaldinizmi?
Ozlmchngr Bursa Özel Ultramed labaratuvar ında yaptırdım 530 TL Yani hizmet iyiydi detaylı bi.sekile baktı ama sanki bana çok aciklama yapmadi gibi geldi bilemedim net bişey diyemiyorum o yuzden
Milkyol Kadikoy florance nightingale doktorumun tavsiyesiyle gittim, 1000 tl civari biseydi. Doktor Özgur dundar. Efsane bir doktor. Riskli gebeliklere bakiyor.Benm ozel saglik sigortam oldugu icin 190 tl odedim.
Yelizidris Milkyol merhaba benim gebelik değilde doğumda risk oluyo acaba riskli doğum yaptırıyomu zaman yaklaştıka karkularım çoğalıyo
miranbeyinmothersi Milkyol özel sigortam benimde var ama tamamlayıcı yani gebeliği kapsamıyor sizin fr öyle mi