• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Ebrugur123 saat 12ye kadar gidip kayit actirabilirsin canim bazen 13 e kadar kayit aciyolarmis bazen de 12 ye kadar

Ümraniye’de nereler, ne kadara yapıyor acaba, bilgisi olan var mı?

Gizem59 yaklaşık 45 dk inceledi. Herşeyi tek tek anlattı. Ben nette çok araştırdım baktım herkes olumsuz yorum yapmıştı.korkarak gittim ama benim bütün sorularımı yanıtladı.

HappyMom Kavacık özel medistate hastanesine gidiyorum. 22. Haftamıza randevu aldık. 650 TL ödedik. Özel sağlık sigortamın geçmediğini söylediler 🤷🏼‍♀️ Sağlıkla gelsin tüm bebekler❤️🙏🏼

zeyzey95 Teşekkür ederim peki hemen randevu veriyor mu şuan 17. Haftaya giremk üzereyim erkenden almam mi gerekiyor çok soru sordum kusura bakmayın. ☺️☺️

İzmir ege şehir hastanesinde detaylı ultuasyon yaptıran var mı aceba fiyat nedir

zeyzey95 bende şuan 22+5 gitsem olur mu acaba doktorum geçmiş dedi bende artık yaptırmak istemedim gelen herşey allahtan bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum içim rahat

Gamze888 muayene ne kadar sürdü acaba bı de görüntü CD falan alabildiniz mi

Gd1992 35 40 dakika derken süresi mi ? Anlayamadım

MeryKCR yaklaşık yarım saat sürdü doktor hanım çok tatlı bir kadın. Cd vermedi ama fotograf verdi

Krbltesma neden memnun kalmadınız acaba ben de ctesi günü için ona randevu almıştım ama

Gamze888 ben de o hastane de muayene oluyorum da özel bölümde hiç muayene olmadım siz özelde misiniz

-Zeynep87- kliniğin adı zehra koçer diye geçiyor, googleye yazınca detaylı bilgisi var telefon no adresi falan çıkıyor ümraniye. Detaylı ultrasona bakan doktor ( Ali erbil )

SeldaSngl henüz yaptırmadım 22+1 deyim ama doktorum Prof.Alper Rendeye yönlendirdi muayene ücreti 600 TL Aydın da başka seçenek yok diye biliyorum