• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Htcklygt ne kadar cnm muayne ücreti ilk gebelikmi senin. Ben daha once orda umut hanima gittim bilgili ama cok suratsiz o yüzden isinamadim cok

HappyMom Kayseri özel klinik 400 TL yani çok çok beklediğimiz gibi açıklama yapılmıyor ama en azından merakımız gideriliyor

Htcklygt bende hisar da dogum yapacağım umut hanıma:) erbil beyi formlarda okudum ve zeynep kamilde gördüm ama muayene olmadım 24. Haftamda ona sira aldim,ins sıkıntı çıkmaz. Cd vermiyormuş sadece fotoğraf veriliyormuş bide eşiniz girdi mi ?

Eayh evet bana da öyle geldi ama umarım güzel bi dogum olur.Zira bana bilgili tecrübeli biri lazım o sırada surati umrumda olmaz diye düşünüyorum 😃

• Eayh bunu yanıtladı.

Erbil Çakar şahane bi doktor kesinlikle tavsiye ederim 280 TL

1cansu simdi gördüm yazini normal dogumu destekleyen bi doktor ve bilgili gerçekten yalan yok ama işte sanki ona borcum varmis gibi bir surat ifadesiyle karsimda durunca sorucagim varsada unutuyorum 😅😂😂😂

1cansu ben Tuba hanıma gidiyorum canım umut hanımı bende suratsız diye duydum ama herkes farklı yorumlar yapıyor şu sıra eskisine nazaran daha ilgiliymis dediler ama ben Tuba Güngöre gidiyorum çok iyi bi doktor memunum ben

1cansu Erbil hocaya ben kliniğinde gittim pazartesi günü CD vermedi iki tane kağıta raporladilar bolca ultrason resmi bitane de hatıra niyetine renkli ultrason verdi.esim girdi bide biriniz kaçıncı çocuk demiş 2.cocuk benim 😀

Htcklygt detaylı ultrasona girmeden özellikle yenmesi gereken bisey var mı cuma yaptircam bende ama bisey demediler bana

Eayh ben 60 veriyorum 2.cibenim Tuba hanıma giduyroum ben çok iyi 👍

• Eayh bunu yanıtladı.

Htcklygt ilkinide mi orda dogum yaptın cnm. Tugba hanıma hic gitmedim ama denemwk isterim çünkü hala doktor bulamadim icime sinen

Enfal Yo hayır ozellikle yemen gereken bisey yok istersen yaninq gofret al. Yani pozisyonu iyi degilse bi cikolatq yuruyuz yaparsın duzelir ,☺️ kacta senin randevun cnm benimde bugun yani persembeydi yarina cumaya aldırdım

HappyMom ben izmir de ozel kliniği olan perinatolog uzman dr soner recai öner e gittim ve aşırı memnun kaldım. İlgisi bilgisi deneyimi hastaya yaklaşımı bakarken anlatışı açıklayıcı hareketleri cok iyidi. Baya ugrasıyor kesinlikle tavsiye ederim fiyatıda çok uygun 400 tl.

Enfal

Enfal çikolata hareket lendiriyo diye biraz yedimde gittim ben ,arkadaşımda gitti Erbil hocaya ona kendisi vermiş hatta çikolata yi çocuk kipirdamayinca ,işe yarayabilir