• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Gd1992 bende Ebru tarımda yaptırdım bende memnun kaldım. Muayeneye nereye gidiyorsun.

SedaMurcak ben ozel Fatih hastanesinde yapdiriyorum henuz dopler yaomadilar gurisi ucreti 60tele cok memnunum o hastaneden altinci ayindayim baska neler yapdirmak lazim soylermisiniz

Neslihankk cok tesekkur ederim cnm ismini duydum henuz aratiriuorum kendi dr um fehmi yazicioglu yanlis hatirlamiyosam ona yonlendiriyomus emin degilim ama ona gore karar vermeliyim daha 4 haftam var benm ama heyecani var tabi :))

Istanbul beylikduz medilife ta yaptıran var mı acaba ücret bilgisi verecek olan?

Zeynep_S Oskar öğüten hocama gidiyorum ben canım ayrıntılı ultrasonada a life gitmeyi düşünüyorum daha 13.haftamızdayız ama muane ücreti 115 ayrıntılının ücreti ne kadar bilmiyorum bej doğum paketi yaptırcam

HappyMom Bezmialem vakıf üniversitesi hastanesinde prof dr pakizer banu kılıçoğlu dane’ye 400 TLye yaptırdım temmuzda, çok memnun kaldım ama şu an 450tl olmuş

Hzl bursa da sonomar da cektirdim 300 tl zafer sivri doktor konuskan cana yakin cok memnun kaldim. 10 a yakin resmini bebegin cd yapip verdi birde en güzel yuz resmini sectirip size veriyor. Bursadaki annelere gozum kapali tavsiye ederim.

Gizem59 vatan hastanesi emre bey yapıyor 700 tl. Sıra bulmak çok zor. çerkezköy optimed hastanesi halil aslan 500 tl. Bence çok ilgili.

Mervefeeee yarim saat falan bakıldı sonra yüzünü göstermeyince doktor biraz yürü çikolata ye gel dedi öyle yaptım. Baya uğraştı belimin altına yastık koydu sağa sola cevirdi ama benimki inat cıktı😆

Nursenasya eft halil beyi cok begeniyolar banada cok yakin ama o radyoloji bizim dr ille perinatolog olsun dio yoksa banada herkes oraya git dioo

Tomrisme merhaba bu ayın 26 sında kendisinde randevum var burdan bir arkadaş önerdi banada yakın zamandamı gittiniz ilgi alaka nasıldı ultrason kaç dk sürdü verdigi resimler nasıldı cd kayıt yaptımı 🙄çok soru sordum biraz hakkınızı helal edin 😇 4 boyutlu detaylı ultrason bu bebeğin herşeyine bakılan ultrason oluyor demi bazıları farklı oluyor galiba 😇