• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

HappyMom bursa Osmangazi arıtmi hastanesi radyoloji bölümü bakıyor ilk hamileliğimde de gitmiştim aynı doktora yine aynı doktora gidicem 3 hafta sonra. 2 sene önceki fiyatı hatırlamıyorum ama bu sefer ki 325 TL. Gayette memnun kalmıştım uzun uzun incelemişti bebişimi.

HappyMom

Bursa
    Neriman Çelik Muayenehanesi
    300 TL
    Perşembe günü gideceğim, memnun kalacağımı düşünüyorum zaten neriman hanımın normal muayeneleri detaylidan uzun sürüyor :))

• Hzl bunu yanıtladı.

Hzl Ben aşağıda yazdim canım bursada perşembe günü yaptiricam

Denizli /Denipol Özel Hastanesi
      Detaylı ultrason fiyatı 200 TL
      Bu cuma günü kontrole gideceğim inşallah.
      Eger memnun kalırsam sizleri bilgilendiririm hanımlar 😊

Hzl normal muayenesi 175 tl
        Başka dr yapıyor detaylı o 300 tl ,bu Ay neriman hanım ücret almıyor aslında avantajlı oluyor benim icin

• Hzl bunu yanıtladı.

Deletedmom54 nasil yani canim simdi detayli anlatir misin bu ay almıyor derken doktor arastiriyorum da bu ay icerisinde muayene icin ilk benim ondan Neriman hanimi begendim baktim bi de o da bulgaristanlı hosuma gitti

Adana
            Süleyman Cansun demir
            500tl
            harika, memnun kalmamak imkansız.

HappyMom
              Denizli
              Ultrapark görüntüleme merkezi
              Ücret 250 TL
              Memnun kaldık bebeğimizi tepeden tırnağa görmek herşeyin yolunda olduğunu görmek mutlu etti 🤗

Yeni474747 hastaneye gidip alıyorsunuz ve sakın geç kalmayın 16 17. Haftalarda alın ben 18 de gittim randevular dolu geç kalmışsınız dedi

Hzl çok iyi bir dr canım memnun kalırsın sen kaç haftaliksin ben basyan beri neriman hanıma gidiyorum , bu ay 22 haftalık olucam o gun detaylı için gidicem, başka dr bakıyor ona.
                  Sonucları neriman hanım degerlendirecek yine , ekstradan ona da para vermeyecegim o şekilde yani.

hastaneye gitmiş olsaydim dışarda detaylı yaptırıp bi de kendi dr uma muayene ücreti ödemem gerekecekti

Merhabalar Trabzon da önerisi olan var mı ? Zor durum da kaldım Artvin in küçük bir ilçesin deyim Trabzon a gitmeyi düşünüyorum özel muayene de en iyisi hangisi?