Sakarya’da yaptıran var mı ?
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Yarın detaylı ultrasona giricem inşallah ama bana gelmeden önce çikolata tatlı gibi şeyler ye dediler. Neden öyle birşey isteniyor?
Merhaba hanımlar şırnakta ikamet ediyorum görevden dolayı bu bölgede bulunan ve doktor önerisi olan var mıdır?
- Onay Bekliyor
Sedoslacivan adres ve telefon paylaşırmışsınız
Eray-fatma29 numarasını verir misiniz bende gidicem de
HappyMom istanbul nişantaşı prof dr recep has ikiz gebelik 900₺ sağlıkçı indirimli hali, normali 1300₺. Çok memnun kaldım.
Yesilimmm cd yi açabildiniz mi
Bm5253 cdyi açbildiniz mi
SedaMurcak bende öyle , 2li test yaptırqcak mısınızz?
- Onay Bekliyor
HappyMom merhabalar Kayseri’de Hüma hastanesinde yaptırmıştım fotoğraf olarak bir görüntü alamadım hani renkli ultrason görüntüsü vermediler ama doktorun incelemesinden memnun kaldım detaylıca herşeyine baktı uzun uzun ölçümlerini falan güzel bir şekilde ilgilenerek aldı zaten resim için değil de ayrıntılı bakılması için yapılan bir uygulama bir test o yüzden memnunduk Hüma hastanesinde detaylı ultrason yapan doktorsan 😊
bukabu evet muhakkak yaptırıcam. Benim Yiğenim için 9 ay boyunca Çok sağlıklı demişti doktoru ama şuan %50 zeka Geriliği ve birçok problemle doğdu. Anne karnında suyu bitmiş onu bile doktor görmemiş. Ki En iyi doktor diye araştırıp gittik. Gerçi olacağı vardı sanırım Hayırlısını versin Rabbim De, şuan bende korkumdan tek doktora bile gitmiyorum. Arada doktor değiştirip ara kontrol için gidiyorum. Sağlıkla Alalım Kucaklarımıza İNŞALLAH 🤲🤲🤲🤲❤️
ozfakoc Maltepe Merkez Camii’sinin Altındaki hastane
Zeynep kamil hastanesinde ERBIL ÇAKAR A gittik. Fakat 0 ilgi alaka. Kendi klinigine gidildiginde para verildigi icin mi bu kadar ilgi gosteriyo hic bilmiyorum. Hic bir doktora kendim karsilasmadan onyargili olmadim bu zamana kadar. Fakat gercekten hic bir konuda ne aciklamasi oldu ne de baska biseyi… agzindan zorla laf alir gibi cevap verdi sordugum sorulara onlar bile net degildi asla. Baska bir yerde ozel olarak cektirmek istiyorum yeniden. Yaziklar olsun aldiklari paralara
gulbhar renkli ultrason verdilermi
Maltepe tıp merkezine yaptıran varmı acaba aradıklarım içinde en uygun o idi gidenler cevap verirse çok sevinirim teşekkürler
Heryer inanlımaz pahalı başında beri pendik medipole gidiyorum 650 + 125 muayene istediler emsey 620 adatıp 800 istedi