• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Ben perinatoloji doktoru Doç.Dr.Ali Ekizden 1 ay sonrasına randevu aldım.İkiz gebeliğim olduğu için 1000 tl olarak fiyat verildi.Tekil gebelik içinde 500 tl 😉

Gizem59 cnm bu pazartesiye aldılar benim randevuyu daha çabuk olucam p.tesi yazarım akşam

Damla2834 devlet hastaneleri ayrıntılı yapıyor mu hangi hastanede yaptırdınız acaba

Bende Op. Dr. Kadriye Şener (kadın doğum dr) Ümraniye santralde Evagyn klinikte 450₺ ye yapıyor. Kasım ayında yaptıracağım inşallah

Krbltesma

Krbltesma neden silinsin ki yorumlarınız ? @HappyMom buna neden izin versin olumsuz yorumları bileceğiz ki biz de ona göre bebeğimiz için güvenle gidelim

HappyMom ben Bakırköy sadi konuk hastanesinde yaptırdım gayet ilgilendiler perinatoloji bölümü oluyo zaten . Devlet olduğu için ücreti de yok

MujdeAzra Hayır sadece renkli çıktı olarak raporu veriyor ve mail adresinize raporu mail olarak gönderiyorlar..

Aslitos Bana böyle bir muayene yapılmadı. Bildiğim kadarıyla riskli durumlarda bakılıyor alttan. Benim sadece karnımdan oldu muayenem.

4 boyutlu usg neden yapılıyo ve nezaman yapılıyo? Kendi doktorumuzmu yapıyo yoksa başka dr mu

HappyMom ben Sultanbeyli ersoy a gittim sanırım 400 TL idi en uygun burayı bulduk zira diğer hastaneler uçmuş 750 diyen de vardı daha fazla diyen de tabii cihazlara göre de fark ediyor olabilir ama bence çok fazla. Neyse ki bir sorun da yaşamadık sadece bu gittiğimiz hastanenin net bir görüntü ekranı yoktu. Yine de idare eder