Ben perinatoloji doktoru Doç.Dr.Ali Ekizden 1 ay sonrasına randevu aldım.İkiz gebeliğim olduğu için 1000 tl olarak fiyat verildi.Tekil gebelik içinde 500 tl 😉
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
MinelinAnnesi merhaba bende oraya randevu almayı düşünüyorum CD ve fotoğraf veriyor degilmi
Gizem59 tamam canım
Mom1234 Bakırköy Dr sadi konuk devlet hastanesinde yaptırdım
Bende Op. Dr. Kadriye Şener (kadın doğum dr) Ümraniye santralde Evagyn klinikte 450₺ ye yapıyor. Kasım ayında yaptıracağım inşallah
Damla2834 ilgilendiler mi güzel bir sekilde
- Onay Bekliyor
MujdeAzra Hayır sadece renkli çıktı olarak raporu veriyor ve mail adresinize raporu mail olarak gönderiyorlar..
Aslitos Bana böyle bir muayene yapılmadı. Bildiğim kadarıyla riskli durumlarda bakılıyor alttan. Benim sadece karnımdan oldu muayenem.
HappyMom
Antalya Topçular Medstar Hastanesi 190 lira🙏🏻
MinelinAnnesi çok teşekkür ederim ☺️
4 boyutlu usg neden yapılıyo ve nezaman yapılıyo? Kendi doktorumuzmu yapıyo yoksa başka dr mu
HappyMom ben Sultanbeyli ersoy a gittim sanırım 400 TL idi en uygun burayı bulduk zira diğer hastaneler uçmuş 750 diyen de vardı daha fazla diyen de tabii cihazlara göre de fark ediyor olabilir ama bence çok fazla. Neyse ki bir sorun da yaşamadık sadece bu gittiğimiz hastanenin net bir görüntü ekranı yoktu. Yine de idare eder