4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Siyahan detaylı ultrason 500 lira canım
mervayd1n bi gidip bak canım bence sende memnun kalıcaksın 🥰
HappyMom
izmir
alsancakta MR de yaptırdım 200₺
çokta memnun kaldım tavsıye ederim
Milkyol instegram hesabı yada numarası varmı
Eray-fatma29 ben 2 kızımada orda yaptırdım ama hiç bir ücret vermedim. Su hastanesine gidiyordum düzenli ama ücret ödememem için doktorum tepecikten randevu al seni oraya yönlendiricek tekrar ücretsiz yaptır demişti ve öylede oldu
Gizem59 ben 2 hafta önce yaptırdım vega hastanesinde 700 tl doçent doktor mehmet aytaç yüksel istanbul acibadem hastanesinden geliyor alanında fazlasıyla uzman 2 ,3 hafta öncesinden randevu alinmali
Adana da Özel Özülkü Tıp merkezin de 175 TL ye yaptırdım ve Doktorum da çok iyiydi
Bursa Özel Medicabil hastanesinde yaptıran var mı acaba ?
SeldaSngl
Bende referansa gidiyorum canım Fatih Bey doktorum.Denizliye gidicegine kalabalığa Aydın’da Özel bir Klinik var Prof. Dr Alper Tanrıverdi randevu alabilirsin tabi sana kalmış🙏🏻
Mariamadenim Tepecik de ayrintili çekmiyorlar 9eylul arastirma da ve alsancak Mr de 200tl bilgin olsun en uygunu 200 tl diye biliyorum
HappyMom Istanbul Medipol Üni Çamlıca Hastanesi’nde Perinatolog Emine Hanım’a yaptırdım 660 tl idi sanırım fiyatı. Memnun kaldım, çok samimi bir doktor ve bebeğin her şeyini açıklayarak bakıyor. Uzunca ilgilendi.